Bare på lørdagen var det 26.000 besøkende og det var mer enn 1000 kjøretøy som var stilt ut på de 42.000 kvadratmeterne som var tilgjengelig for Oslo Motorshow i helgen.

For de som liker tunge kjøretøy, var hall E plassen å være. Her var det stilt ut mange lekre og flotte lastebiler, og det ble delt ut popcorn og «Mercedes-vafler» fra gigantstanden til Bertel O. Steen.

Kjetting NM - Junior

OSS og NLF hadde stand under Oslo Motorshow, og det var merkbart at det var besøksrekord. Det sto kontinuerlig med kø for å kjøre lastebilsimulator, og folk strømmet til for å få med seg NM i kjetting for juniorer på lørdag.

De som kjempet om førsteplassen var Vetle Ose Almås, Mats Skrede Tesdal og Magnus Alme.

Alle gjorde en strålende innsats med gode resultater, men det var Mats Skrede, som gikk av med seieren med en tid på 22,98 sekunder i finalerunden.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mats går av med seieren! Mats går av med seieren!

Gode resultater

På andre plassen kom Magnus Alme, med sin beste tid målt til 27,35 sekunder. På tredje plass kom, Vetle Ose Almås, med sin beste tid på 45 sekunder.

Det skal nevnes at, Mats Skrede, kom tilbake til standen etter konkurransen var over for å forsøke seg nok en gang. Da oppnådde han ny personlig rekord på 19,99 sekunder.

Under Oslo Motorshow var også siste mulighet til å kvalifisere seg til finalen for klassene proff og lærling som vil gå av stabelen vinteren 2023.