Det er igjen klart for årets Arbeidsgiverkonferansen som vil holdes den 22.-23. mars på Scandic Oslo Airport på Gardermoen.  

Programmet er klart, og det blir som alltid, to dager fylt med dagsaktuelle temaer og gode foredragsholdere. I tillegg blir det årsmøte for NLF-Arbeidsgiver etter konferansens slutt den 23. mars.  

Meld deg på Arbeidsgiverkonferansen her!

Sjåførmangel - en utfordring 

I år er rekruttering et tema som løftes høyt opp på agendaen, for det er en kjent sak at sjåførmangel er en av transportbransjens aller største utfordringer i tiden som kommer.  

Lars Arne Brøttem, administrerende direktør i Nor-Log og Ole-Einar Adamsrød, faglig sekretær i Fellesforbundet vil ta for seg sine erfaringer, og snakke om hvilke fordeler det er å være en tariffbedrift med tanke på rekruttering. De vil også delta i paneldebatten om hva som funger og hva som ikke fungerer når det kommer til rekruttering.  

I tillegg kan vi ønske de unge lastebilsjåførene, Henriette Milla Foldvik Karlsen og Jacob Nathaniel Hofve Scarborough, velkommen for å drøfte hva som er viktig for å vekke interessen for faget blant de unge. 

Se hele programmet her!  

Uroligheter i Europa 

Et annet viktig tema, er at vi skal få et godt innblikk i norsk økonomi sett i lys av krigen i Ukraina, hvor Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom, Sparebank 1, vil ta oss gjennom et 45 minutters foredrag.  

Videre vil Arbeidstilsynet, med senioringeniør, Morten Lien snakke om internkontroller og i tillegg delta i en paneldebatt med NLF-advokat, Robert Aksnes, i Vectio.  

Dagen vil bli avsluttet med et inspirasjonsforedrag og mest sannsynlig en god porsjon humor, av Anders Martinius Tangen. 

Lønnsomhet 

På dag to fortsetter det med viktige informasjon om aktuelle saker i NLF i regi av administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo. Deretter skal bedriftsrådgiver i NLF, Jone Klingsheim, forklare hvordan man kan bruke indekser til å justere priser og oppnå lønnsomhet.  

Til slutt vil Regjeringens tiltaksplan mot sosial dumping bli gjenstand for debatt med Tom Kalsås, statssekretær Samferdselsdepartementet, Linda Jæger, generalsekretær Yrkestrafikkforbundet og Geir A.  Mo, administrerende direktør i NLF. 

Fra klokken 12:00-13:00 blir de avholdt årsmøte for NLF- Arbeidsgiver. 

Nå håper NLF at det blir minst like god oppslutning som det var ved fjorårets konferanse, da over 100 personer deltok.  

Meld deg på Arbeidsgiverkonferansen her!

Se hele programmet her!