Roadshowet starter i Oslo 30. - 31. oktober, hvor arrangementet går videre til Telemark første november, og avsluttes i Bergen tredje november. Anders Velta, Country Sales Manager Iveco Norge A/S, ser fram til å presentere Iveco eDaily til det norske markedet.

Unik mulighet

– Dette initiativet gir våre kunder en unik mulighet til å oppleve den bærekraftige fremtiden innen nyttekjøretøy uten å gå på kompromiss med ytelse eller pålitelighet. Roadshowet inviterer til åpent hus-arrangementer på utvalgte stoppesteder, og mulighet for prøvekjøring samt tekniske spørsmål, sier Velta.

Den elektriske utgaven har samme lastevolum, nyttelast, brukervennlighet og allsidighet som Iveco Daily er kjent for. Iveco eDaily kan erstatte fossilbilen innenfor alle oppbygginger og den har blitt testkjørt i Finland helt ned i -30ºC så vi er sikre på at den passer til de norske forhold, forteller Velta.  

God rekkevidde

Elbilen Iveco eDaily har en rekkevidde på opptil 400km, lavere vedlikeholdskostnader, en totalvekt på 3,5-7,2 tonn og kan trekke opptil 3,5 tonn.

– Dette er ikke en fremtidsvisjon eller løfter, dette er noe som skjer nå. Iveco eDaily er klare til bestilling og levering. Sammen tar vi et skritt mot en grønnere fremtid, uten kompromisser, avslutter Velta.

UNIK MULIGHET: – Dette initiativet gir våre kunder en unik mulighet til å oppleve den bærekraftige fremtiden innen nyttekjøretøy uten å gå på kompromiss med ytelse eller pålitelighet, forteller Anders Velta, Country Sales Manager Iveco Norge: Foto: Iveco UNIK MULIGHET: – Dette initiativet gir våre kunder en unik mulighet til å oppleve den bærekraftige fremtiden innen nyttekjøretøy uten å gå på kompromiss med ytelse eller pålitelighet, forteller Anders Velta, Country Sales Manager Iveco Norge: Foto: Iveco