For det var som LastebilJonas de fleste ble kjent med denne varme personen som ga så mye av seg selv til denne næringa som han var så glad i.

Først som lærling og sjåfør, seinere som lastebileier, NLF medlem og kjendis på sosiale medier var Jonas den motivatoren og inspiratoren som ga unge mennesker en tro på denne fantastiske næringa.

Jonas utstrålte en varme og omtanke for alle rundt seg, han stilte alltid opp og var en fantastisk ambassadør for sjåføryrket.

Våre tanker går nå først og fremst til den nærmeste familie som føler et enormt savn og en uendelig tomhet.

Hvil i fred Jonas.

UFATTELIG  AT HAN ER BORTE: Jonas var en god ambassadør for lastebilnæringen. Han var med å tente kjettingilden under Kjetting NM i vinter. Her avbildet sammen med transportpolitisk talsperson,  Nils Kristen Sandtrøen (til venstre) og Erik «Bernie» Bergan (i midten). Foto: Elisabeth Nodland UFATTELIG AT HAN ER BORTE: Jonas var en god ambassadør for lastebilnæringen. Han var med å tente kjettingilden under Kjetting NM i vinter. Her avbildet sammen med transportpolitisk talsperson, Nils Kristen Sandtrøen (til venstre) og Erik «Bernie» Bergan (i midten). Foto: Elisabeth Nodland