Mange forbinder kanskje Transport & Logistikk mest med en stor faglig konferanse. Konferanse blir det, men messen byr i tillegg på veldig mye mer. Om du er

lastebileier, yrkessjåfør, lærling eller nyutdannet og ikke tror dette er noe for deg, kan det være lurt å tenke seg om en ekstra gang.  

Norges Lastebileier-Forbund (NLF) ønsker alle velkommen til Transport & logistikk 2023. NLF har fått på plass et rikholdig program med både faglig påfyll og aktiviteter som passer for alle som ferdes på veien i lastebil. 

Her kan du laste ned NLFs Messemagasin

Her er de viktigste grunnene til å legge turen innom NLF under Transport & Logistikk: 

1. Gratis billetter! 

Gratis billetter til messeområdet kan hentes ut allerede nå.  

Her henter du ut din gratisbillett  

2. Stort gratis arrangement på NLF sin stand 

  • NLF har skreddersydd et solid program hvor man vil få gode råd om å drive en seriøs virksomhet. Her kan du oppdatere deg på de siste bransjetrendene, delta i diskusjoner om bærekraftig transport, og lære av eksperter som deler av sin innsikt. Se eget program for de ulike dagene HER 
  • NLF har arbeidet for å få en felles stand for offentlige etater. Grunnen til det er at forbundet lenge har ønsket at etatene skal samle seg for å gjøre kontroller mer effektive. 
  • Opplæringskontorene vil være til stede på NLF sin stand. De kan besvare viktige spørsmål for både bedrifter og for de som måtte ønske å søke seg inn i yrket.  

 3. Rekruttering og unge er satt i høysetet 

  • Transport & Logistikk har mye å by på for deg som er ung. Det er mangel på yrkessjåfører og mekanikere i Norge. Er du nysgjerrig på hva transportnæringen kan tilby deg? Da bør du ta turen innom NLF sin stand som vil være den perfekte arenaen for unge å treffe næringen. 
  • Forsøk deg på å kjøre lastebil i lastebilsimulator! Det er ulik vanskelighetsgrad og man kan bli utfordret på alt fra økonomikjøring til rygging med henger, uavhengig om du er en rutinert sjåfør eller aldri har vært i en lastebil tidligere. 
  • Bli med på «kunnskapslek» på NLFs stand. Det blir oppgaveløsning der det vil bli stilt ut et vogntog hvor det er «plantet» flere feil. Kom på NLF sin stand for å teste dine kunnskaper. Klarer du å finne alle feilene? 
  • Transport og Logistikk-messa blir endepunktet for en nasjonal rekrutteringsturné arrangert i samarbeid mellom SOTIN, NLF og NHO Transport, (Følg drømmen ikke strømmen).  

4. Kvalifiser deg til NM i kjetting 

  • Du får mulighet til å kvalifisere deg til NM i kjetting som arrangeres på nyåret. 
  • Det blir egen klasse for lærlinger i tillegg til en proffklasse. 
  • Kom for å teste dine ferdigheter i kjettingpålegging.  

Du møter NLF i E-hallen på stand E-03!