Den landsdekkende turnéen «Følg drømmen ikke strømmen» arrangeres av SOTIN (Samarbeidsforum for opplæringsvirksomheter innen Transport og Logistikkfagene i Norge), Norges Lastebileier-Forbund og NHO Transport.

Her får du gratis billetter til messen

Målet med turneen er å informere ungdom og arbeidssøkende om spennende jobbmuligheter i transportbransjen. De fins det mange av – NLF tipper nemlig at bransjen må rekruttere opp mot 2000 nye sjåfører hvert år frem til 2030! 

Les mer om kampanjen her >>

Følg drømmen ikke strømmen-turneen startet 30. august og med seg har de hatt  én buss og to lastebiler som har turnert landet rundt. I løpet av fire hektiske uker har ekvipasjen stoppet 40 steder fra nord til sør i hele Norge og møtt 7000-8000 ungdommer.

Kanskje du selv vil vite mer om hvordan man gjør karriere i transportbransjen? Eller, kanskje du kjenner noen som drømmer om å bli yrkessjåfør? Da bør du holde av torsdag til lørdag neste uke – det er allerede bekreftet at over 1000 ungdommer kommer til Nova Spektrum på Lillestrøm 28.-30. september for å møte SOTIN, NLF og NHO Transport.