– Norges Lastebileier-Forbund (NLF) er svært glade for at vi for andre gang har hatt med oss NHO og Norsk Industri med på laget for å arrangere denne messen. Vi takker alle våre samarbeidspartnere, talere og alle tillitsvalgte som har stått på stand sammen med oss, sier markedsdirektør, Kjell Olafsrud. 

Godt fornøyd 

Han er godt fornøyd med messen og understreker at de tilbakemeldingene NLF har fått fra utstillerne er at de har vært godt besøkt av de rette besøkende som kom innom. Flere har også uttalt at de har mange «prospects» å jobbe med etter messen, noe som er veldig bra. 

Totalt ble det registrert 14.027 besøkende totalt og på lørdag var det 5114 besøkende.  

NLF la opp til mange miniseminarer, som også ble streamet live på både Lastebil.no og på Facebook.  

– Det ble derfor lagt veldig godt til rette for de som ikke hadde mulighet til å komme fysisk på messen. Det betyr at ca. 37.000 følgere hadde mulighet til å få med seg gode fagseminarer gjennom alle messedagene, forteller Olafsrud. 

Fin avslutning 

Messen var også finalestopp for rekrutteringsturnéen, Følg drømmen - ikke strømmen, og også her meldes det om stor aktivitet på standen av nysgjerrige ungdommer.  

– Dette ble en fin avslutning på turnéen. Jevnt over har det vært bra trykk på de aktivitetene vi har hatt på stand. Det virker som det er stor interesse for å kjøre i simulator, stroppekonkurransen og legge på kjetting. Det har vært stas å være her og bli kjent med alle folkene som svinger innom, sier Alexander Rognstad Granli, som er opplæringskonsulent i OLT. 

Vaffelsteking og gode samtaler 

NLF kollegahjelpen hadde stand både utendørs og innendørs. Ute ble det stekt vafler og det ble et populært stopp for mange.  

– De tilbakemeldingene vi har fått fra de som bemannet Kollegahjelpstanden har vært at det var mange besøkende og gode samtaler og et bra sted for å få rekruttert nye kollegahjelpere, forteller Olafsrud.