Det er Østlendingen som først skriver om saken. 

Norges Lastebileier-Forbund (NLF) omtalte tidligere saken da hendelsen skjedde, og regionsjef Guttorm Tysnes kommenterte på det tidspunktet hvor utrolig det var at sjåføren av brøytebilen unngikk å bli knust av vogntoget som smalt inn i fronten hans. 

Rettsak 

Østlendingen skriver at saken skal opp i Nord-Østerdal tingrett i oktober. 

Den har tidligere vært utsatt i lang tid fordi politiet slet med å finne tiltalte, ifølge NRK. 

«Han var ikke tilstrekkelig hensynsfull, aktpågivende og varsom idet han holdt en for høy hastighet etter forholdene inn i en sving, slik at han mistet kontrollen over kjøretøyet og kom over i motgående kjørefelt. Han kolliderte med møtende brøytebil», står det i tiltalebeslutningen. 

Tilbake bak rattet 

Fredrik Brun er heldigvis tilbake bak rattet, er NLF-medlem og ansatt hos Arne Olsbakk Transport, hvor han eier 1 prosent av aksjene. 

– Det er helt utrolig at det har gått fem år, men veldig bra at det endelig blir rettssak, sier regionsjef Guttorm Tysnes. 

HARD MEDFART: Regionsjef Guttorm Tysnes mener det er utrolig at sjåføren av brøytebilen unngikk å bli knust av vogntoget som smalt inn i fronten hans. Foto: Jon Jevnaker/Auto Assistanse HARD MEDFART: Regionsjef Guttorm Tysnes mener det er utrolig at sjåføren av brøytebilen unngikk å bli knust av vogntoget som smalt inn i fronten hans. Foto: Jon Jevnaker/Auto Assistanse