Circle K har et stort fokus på miljø og gjenbruk. Det betyr at dere også i år vil få tilsendt en fordeling av gavekort på  Koppen med  Avtalen og kun Avtalen.

Det betyr at alle som har en kopp fra tidligere år som de fortsatt kan benytte kun trenger Avtalen for 2025 for å fortsatt kunne fylle varm drikke.

Gavekortene kan løses inn på alle Circle K stasjoner. For å hente ut 2025-oblaten må den ansatte ha med Koppen på stasjonen, slik at en på stasjonen kan klistre på oblaten.

All kaffe fra Circle K har sertifiseringen Rainforest Alliance.

Har dere spørsmål om Koppen eller Avtalen (uten kopp), kontakt: no.support@circlekeurope.com

For oppgradering av koppen:

• Gavekort på Standard Avtale (uten kopp) kan oppgraderes til Standard Koppen med Avtalen for 100 kroner på alle Circle K-stasjoner

• Gavekort på Standard Koppen med Avtalen kan oppgraderes til Premium Koppen med Avtalen for 150 kroner på alle Circle K-stasjoner

• For andre oppgraderinger; spør på stasjonen

Truck Deal – 25 prosent på mange matretter

Dette er et eksklusivt tilbud som kun tilbys NLF-medlemmer. Dette gir deg muligheten til å få 25 prosent rabatt på en rekke matretter som baguetter, sandwicher, burgere og matpakker.

Logg deg inn på NLF-appen og la betjeningen scanne Truck Deal-strekkoden, som du finner under fanen medlemskort i appen.

Tester ut ny digital løsning

Mange kunder har etterspurt en elektronisk variant, og nytt av året er at Circle K tester ut en ny digital løsning. Gavekortene legges direkte i  lojalitetsprogrammet EXTRA i Circle K-appen og kan løses inn på alle Circle K-stasjoner. Koppen må tas med til stasjonen for å få satt på ny oblat på Avtalen.

I første omgang testes løsningen ut hos 178 utvalgte bedrifter, som vil motta Koppen med Avtalen digitalt.

En liste for gavekort på Koppen med Avtalen og kun Avtalen blir sendt til bedriftens koordinator, som fordeler disse internt. Koordinatoren fyller inn telefonnummeret til den ansatte og krysser av for om de ønsker Koppen med Avtalen eller kun Avtalen. Det er én kupong per telefonnummer.

Det er viktig at de som har mottatt eposten fra Circle K, om at de skal motta digitale gavekort i år, må returnere utfylt skjema innen fredag 18. oktober.