SOTIN (Samarbeidsforum for opplæringsvirksomheter innen Transport og Logistikkfagene i Norge), Norges Lastebileier-Forbund og NHO Transport arbeider med å planlegge den landsdekkende turnéen «Følg drømmen - ikke strømmen 2024». 

Nytt av året er at vi har fått låne en elektrisk trekkvogn fra Volvo Norge og helt ny citytralle fra Ekeri.

Viser frem næringen 

Turneen er et initiativ for å vise frem yrket som yrkessjåfør og logistikkfaget, utdanningsmulighetene innenfor våre fag til landets ungdommer, og vi ønsker å invitere til å være en del av dette. 

Gjennom denne rekrutteringsturnéen ønsker vi å nå ut til ungdommer og arbeidssøkende på ulike steder i Norge, der de kan lære mer om de mange mulighetene som finnes i transportbransjen og veien inn til yrket. 

Ruten er klar 

Turneen vil bli gjennomført fra 16. august til 18. oktober, med en elektrisk Volvo-trekker og helt ny citytralle fra Ekeri. Vi planlegger å arrangere ca. 30 stopp over hele landet. 

På de lokale arrangementene vil det være representanter fra bransjen, videregående skoler, opplæringskontorer og lærebedrifter. Det er anslått at mellom 7000-8000 ungdommer vil få muligheten til å treffe transportnæringen i løpet av hektiske uker fra nord til sør. Vi ønsker å rette oppmerksomheten rundt rekruttering av yrkessjåfører, spesielt blant ungdommer. 

Ønsker din bedrift å være sponsor? 

For å gjøre «Følg drømmen - ikke strømmen»-turneen mulig, er vi avhengig av sponsormidler fra bransjen. Som sponsor av arrangementet får din bedrift eksponering på kjøretøy som skal kjøre turneen, samt logo på gensere som deles ut til besøkende. Sponsorene vil også bli oppført på sotin.no sin hjemmeside og bli yrkessjåfør.no. 

Svarfrist er 15. juni 2024 til post@sotin.no

Har dere noen spørsmål angående turneen, så er det bare å ta kontakt med oss. 

Sponsorpakke 1: 40.000,- eks mva inkluderer: 

  • Firmalogo på turnekjøretøy utvendig og innvendig (El-trekker med semi) 
  • Firmalogo på genser 
  • 5 eksklusive gensere med firmalogo og Følg drømmen-logo 

Sponsorpakke 2: 10.000,- eks mva inkluderer: 

  • Firmalogo på turnekjøretøy (innvendig) 
  • 2 eksklusive gensere med firmalogo og Følg drømmen-logo 

Kjørerute: