NLF

Spesialutgave: Nytt fra NLF – uke 31, 2021

Dato 3.08.21

Vi håper du kommer!

Mandag 9. august går startskuddet for NLFs Transportturné 2021 på Youngstorvet i Oslo. I fem uker vil NLFs trailer være på vegen, fra Arendal i sør til Alta i nord. På nærmere tretti steder kan du møte andre sjåfører, NLFs samarbeidspartnere og, ikke minst, politikere. Arrangementene kan du melde deg på allerede nå. 

Transportturneen, med trailer (noen drar sikkert kjensel på Skiforbundets smøretrailer) og trekkvogner fra Scania, stopper på 27 steder over hele Norge. Programmet er unikt for hvert sted, men møter med politikere går igjen, samt medlemsmøter og Fair Transport-seminarer. Flere steder blir det stasjonsdager (Circle K) og Truckers Night (Dekkmann).

– Jeg kjenner ingen andre næringsorganisasjoner som har et like ambisøst opplegg før valgkampen som vi har i år. NLFs Transportturné gir oss en unik mulighet til å nå medlemmer og beslutningstakere, enten de er politikere eller transportkjøpere. Samtidig er det en flott mulighet til å vise frem nytten godstransporten har for samfunnet. Derfor oppfordrer jeg så mange som mulig til å møte opp der vi er og bli med på noe unikt i næringspolitisk sammenheng, sier Kjell Olafsrud, markedsdirektør i NLF.

Pliktig påmelding

På hvert stoppested skapes en sosial møteplass. Nasjonale og lokale smittevernregler blir fulgt, og derfor blir det i år påmelding på arrangementene. Skulle det ikke bli mulig å avholde fysiske møter, vil møtene bli sendt digitalt.

Meld deg på arrangementene allerede nå for å sikre plass!  Påmelding gjør du på lastebil.no, under Aktuelt og Hva skjer. I hva-skjer-kalenderen finner du også mer informasjon og eksakte tidspunkt og steder for transportturneen.

Still spørsmål til politikerne

I de politiske medlemsmøtene ser vi på hva de politiske partiene lovet ved forrige stortingsvalg, og hva de faktisk har fått gjort de siste fire årene. Vi vil selvfølgelig også gå inn på hva de ønsker å få til de neste fire årene. Her får du mulighet til å stille dine spørsmål til politikerne.

Vil du forberede deg litt i forkant, kan du lese hva de politiske partiene har svart på 13 høyaktuelle spørsmål NLF har stilt dem om transportsektoren. Hva de ulike partiene anser som de tre viktigste grepene for å få useriøse aktører bort fra vegen, og hvordan de stiller seg til fergepriser, døgnhvileplasser og helårsåpne toaletter er noe av det du finner i  NLFs velgerguide.

Gå til: NLF Transportturné 2021 for reiserute og løpende informasjon

Les også:

Neste ordinære nyhetsbrev kommer om én uke.