NLF

Nytt fra NLF uke 40, 2023

Transport og Logistikk på Lillestrøm er over for denne gang. Det ble tre hektiske dager med konferanse, miniseminarer og aktiviteter på NLFs stand.

MANGE MINISEMINARER: NLF arrangerte en rekke miniseminarer på egen stand. Her er representanter fra Volvo, Bertel O. Steen og Scania på podiet sammen med NLFs bedriftsrådgiver, Jone Klingsheim (t.h). Det var fremtidens drivlinjer som ble debattert. Foto: Elisabeth Nodland MANGE MINISEMINARER: NLF arrangerte en rekke miniseminarer på egen stand. Her er representanter fra Volvo, Bertel O. Steen og Scania på podiet sammen med NLFs bedriftsrådgiver, Jone Klingsheim (t.h). Det var fremtidens drivlinjer som ble debattert. Foto: Elisabeth Nodland

– Norges Lastebileier-Forbund (NLF) er svært glade for at vi for andre gang har hatt med oss NHO og Norsk Industri med på laget for å arrangere denne messen. Vi takker alle våre samarbeidspartnere, talere og alle tillitsvalgte som har stått på stand sammen med oss, sier markedsdirektør, Kjell Olafsrud. 

Totalt ble det registrert 14.027 besøkende totalt og på lørdag var det 5114 besøkende.  

Nummer 6 av NLF Magasinet er snart på vei ut til alle medlemmer, og der vil dere kunne lese om høydepunktene fra transportmessa.

Her kan dere se alle NLFs miniseminarer fra Transport & Logistikk 

NLF la opp til mange miniseminarer, som også ble streamet live på både Lastebil.no og på Facebook. 

Anbefalt omkjøringstrasé etter raset på E6 ved Stenungsund

Det svenske Trafikverket oppfordrer alle trafikanter om å velge E45, RV44 og RV678 etter raset utenfor Stenungsund.
Dette er den anbefalte omkjøringsruten.

– Vi oppfordrer alle trafikanter, fremfor alt varetransporten om å avlaste det mindre veinettet. Det er viktig både for trafikksikkerhet og fremkommelighet, sier Jörgen Einarsson, regionsjef Trafikverket region Vest.

Trafikverket opplyste først etter raset at vei 650 (gamle E6) var en omkjøringsvei. Men fordi E6 tar lang tid å restaurere, anbefaler Trafikverket nå at trafikantene kjører via E45, RV44 og RV678 for å få en langsiktig bærekraftig og trygg løsning.

Det var natt til 23. september at raset på E6 utenfor Stenungsund gikk. Store deler av veien kollapset og veien er stengt mellom Spekerödsmotet og Lyckornamotet i begge retninger unntatt Stenungsundsmotet sørgående som er åpent.

Arbeidet vil kreve nøye analyser og informasjonsinnhenting. Den fremdeles uklar når veien kan åpnes igjen, men å finne en løsning er høyt prioritert.

Dyster ulykkesstatistikk

Det høye antallet drepte i trafikken ser ut til å fortsette også etter sommeren. Det er fortsatt barn og unge under 25 år som står for den største økningen. I september har 19 mennesker mistet livet i trafikken og blir med dette den verste ulykkesmåneden så langt i år. Totalt har 100 personer omkommet i trafikken, det er elleve flere enn i fjor på samme tid.

Godt messetilbud fra Würth til alle NLF-medlemmer

Würth melder om at det blir gode messetilbud for deg som er medlem. Tilbudet varer fra messestart og i tre uker etter at messen er slutt.

Snart klart for høstseminar på Storefjell

NLF i Innlandet og Østfold, Oslo & Akershus inviterer til felles høstseminar på Storefjell den 20-22. oktober. Det blir nyttig faglig påfyll, en variert messe, fine diskusjoner, årets første julebord, god underholdning og mye moro. Jan Erik Larssen stiller som programleder. Hovedtema: Vintervedlikehold på vegene våre!

Vianor med eksklusivt tilbud til alle medlemmer

Som NLF Medlem har du kjempegode betingelser hos oss i Vianor. Sikre høstens levering ved å gjøre din bestilling nå.