2005

Skade på henger/container dekkes av godsansvarsforsikring

Publisert 16.12.05 Les mer

Som vanlig: Utenlandske biler ikke klare for norsk vinter

Publisert 15.12.05

196 vogntog på vei inn til Norge fikk kjøreforbud fordi de ikke var godt nok skodd til å kjøre på norske vinterveier. Det var Statens vegvesen gjennomført en storkontroll på Svinesund og Ørje nylig fra tirsdag ettermiddag 10/11 til torsdag morgen, og i løpet av halvannet døgn fikk 196 vogntog kjøreforbud av de 40 kontrollørene som deltok i storaksjonen.

Les mer

Europamesterskap for transportlærlinger neste år

Publisert 15.12.05

20. mai neste år starter Europamesterskapet for lærlinger engasjert i transportteknikk, og startstedet er Sessvollmoen i Norge. Det skal konkurreres i økonomikjøring, lastsikring, førstehjelp, kranarbeid og truckføring.

Les mer

Forlengelse av fristen for å registrere lette lastebiler uten engangsavgift

Publisert 15.12.05 Les mer

Julegrana fra Oslo på plass i London

Publisert 15.12.05

I slutten av november ble den tradisjonelle gaven fra Oslo til London – julegranen – lastet på stor bil og kjørt til kai i Brevik for skiping til London. Vel framme ble den kjørt til sin faste plass på Trafalgar Square.

Les mer

Trailersjåfør reddet kvinne ut av brennende hus

Publisert 15.12.05

Johannes Rafoss kom kjørende fra Kvinlog på riksveg 42 til Rekefjord klokken 4 om natten på vei til jobb da han oppdaget flammene som sto over taket på et hus. Han fikk høre av et ektepar i nabohuset at det lå en eldre kvinne i det brennende huset, og han klarte å sparke inn den låste ytterdøren. Sjåføren foreteller at det brant godt i huset og han først sprang opp i 2. etasje, men hørte

Les mer

Nummererte vegkryss

Publisert 15.12.05 Les mer

Ny fergerute til Cuxhaven

Publisert 15.12.05

I månedsskiftet januar/februar neste år starter en ny fergerute mellom Vestlandet og Cuxhaven i Tyskland. Det er en lasterute som NorFerries i Arendal setter i gang. De er litt usikre på om trafikkgrunnlaget er godt nok, men hvis dette viser seg å gå bra, er planen at lasteskipene om noen år skal skiftes ut med hurtiggående ferger.

Les mer

58 lastebileiere hørte på NLF-advokaten!

Publisert 14.12.05

Hele 58 medlemmer møtte fram for å høre på NLF-advokat Robert Aksnes på Myklegard i Løten. NLF Hedmark/Opplands medlemsmøte ble en suksess. Kombinasjonen brev til alle medlemmer, oppfølging med SMS og spennende temaer, førte til rekordstor oppslutning.

Les mer

Finansdepartementet informerer om bilavgifter:

Publisert 14.12.05 Les mer

Bedre tilrettelegging av bom- og ferjebetaling for transportnæringen

Publisert 13.12.05 Les mer

Veiviser til offentlige regler - www.Regelhjelp.no

Publisert 13.12.05 Les mer