2006

Avtale om trafikksikkerhet mellom NLF og Statens vegvesen

Publisert 28.06.06 Les mer

St Gothard tunnelen åpner igjen

Publisert 28.06.06

Etter å ha vært stengt siden slutten av mai, vil St. Gothard motorveien gjenåpnes for trafikk på fredag 30. juni kl. 12.00.

Kilde: IRU

Les mer

Viktig melding fra Statens vegvesen: Mortavika ferjeleie nattestengt i uke 26

Publisert 28.06.06

Mortavika ferjeleie nattestengd i veke 26

Frå tirsdag 27. juni kveld til laurdag 1. juli morgon må difor Hanasand ferjeleie nyttast som reserveferjeleie. Det skal gjerast undervass-sprenging i innseglinga til ferjeleiet på Mortavika for å gi plass til dei nye gassferjene.

Les mer

Lengder og dimensjoner

Publisert 26.06.06 Les mer

Ekstrainnsats nødvendig for å sikre velferd

Publisert 25.06.06 Les mer

Sikkerhet og fremkommelighet kan bedres

Publisert 25.06.06 Les mer

”Det årna sæ i Særp”

Publisert 23.06.06 Les mer

Kurs i dyretransport 11.-12. august.

Publisert 23.06.06 Les mer

Honnør til…

Publisert 23.06.06

Tidligere forbundsleder i NLF, Erik Hundhammer, mottok på landsmøtet 2006 organisasjonens høyeste utmerkelse da han ble utnevnt til æresmedlem.

Organisasjonens tidligere forbundsstyremedlemmer Erik Johannessen, Audun Nilsen og tidligere vararepresentant i forbundsstyret og fylkesleder i Finnmark, Leidar Eilertsen, ble tildelt NLFs fortjenstmedalje i gull (kan bare utdeles på landsmøter, sølv deles ut på fylkesårsmøter).

Les mer

Distriktskommisjonens utredning/regionreformen

Publisert 23.06.06 Les mer

Endring i ”Forskrift om bruk av kjøretøy” gjør det enklere for bergingsbilene.

Publisert 23.06.06

Endringen går ut på at man raskere skal gis mulighet til lovlig å fjerne tyngre kjøretøy fra veien. Tidligere ordning krevde i mange tilfeller dispensasjonssøknad for lovlig å kunne utføre bergingsoppdraget. Med de nye bestemmelsene skal det være mulig å utføre bergingsoppdraget så sant man holder seg innenfor de vektbegrensninger som nå er kommet på plass. Vær imidlertid klar over at tungbergerne må begrense hastigheten når de kjører med de store akseltrykkene. I de fleste tilfellene kan de ikke kjøre over 60 km/t med last og ved passering av bruer med de tyngste lassene gjelder maks. 15 km/t.

Les mer

NLF søker distriktssjef i Hordaland og Sogn og Fjordane fylker

Publisert 23.06.06

NLF søker etter distriktssjef for Hordaland og Sogn og Fjordane fylker. Stillingen er omfattende med et variert innhold som spenner fra generelt organisasjonsarbeid, sekretærfunksjon for fylkesavdelingene, møtearrangementer, medlemskontakt m.m. Han/hun skal representere NLF overfor samarbeidspartnere, profilere organisasjonen og næringen på en positiv måte overfor offentlige organer, media og blant medlemmene.

Les mer