Rederiet skal seile i perioden fra april til september. HSC Fjord Cat kommer til å ha tre avganger daglig i høysesongen fra 25. juni til 15. august og gjøre to rundturer mellom Kristiansand og Hirtshals i ukene før og etter skoleferien.
Den hurtiggående katamaranen ble satt i drift på linjen mellom Kristiansand og Danmark i 2006. Det er både kafeteria, restaurant og tax free-utsalg om bord. Fjord Cat, som siden i fjor høst har ligget i opplag i Hundested i Danmark, er registrert i Danmark, og tilfredsstiller alle sikkerhetsmessige krav for seilinger over Skagerrak i sommerhalvåret.

Også Bergensfjord
Fjord Line driver passasjerfergen MS Bergensfjord, som seiler mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals, og HSC Fjord Cat på ekspresslinjen mellom Kristiansand og Hirtshals.
Gods
I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods, som håndteres av Fjord Lines cargoavdelinger i Norge og Danmark. Rederiet vurderer investering i ytterligere et skip som vil sikre daglige avganger mellom Vestlandet og Danmark.