NLFs Transportørpris er en ettertraktet anerkjennelse i bransjen. Kriteriene som ligger til grunn for prisen er blant annet å styre utfra et velfungerende HMS-basert sikkerhetssystem, å ha sunn økonomisk drift, å følge NLFs etiske regelverk og statutter, og generelt må bedriften ha et godt omdømme. Prisen består av 25.000 kroner og blir delt ut av NLF. Det er Bilimportørenes Landsforening (BIL) som sponser prisen. 

På NLFs Landsmøte på Rica Holmenkollen Park Hotel i helga var det Erik Engelien i Volvo som representerte BIL, og han delte ut prisen sammen med NLFs forbundsleder Per Madsen.

Norges Lastebileier-Forbund (NLF) setter trafikksikkerhet i høysetet og jobber kontinuerlig med prosjekter, kampanjer og ulike tiltak for å sikre en trygg trafikkhverdag for alle på norske veier. Med to heltids medarbeidere som jobber kun med trafikksikkerhet, får vi gjort mye, men mer kan alltid gjøres. Vår nærings omdømme avhenger av hvordan vi opptrer i trafikken, sier forbundsleder Per Madsen

Av den grunn syns NLF og samarbeidspartnere det er verdt å fremheve spesielt aktører som på en eller annen måte bidrar til å bedre trafikksikkerheten og dermed sikrer et godt omdømme for næringen.