Da dørene åpnet på Transport 2016 i går, ble det avdekket en gigantisk lekekasse for lastebilinteresserte på innsiden. Her kan du gå i timevis og ikke se samme kjøretøy to ganger. Du kan studere spennende innovasjon som enda ikke har kommet på markedet, nyte synet av de flotteste og mest spesielle doningene i bransjen, delta gratis på nyttige seminarer med høyt faglig innhold, eller rett og slett bare slappe av og storkose deg, og la impulsene føre deg fra den ene interessante nyheten til den neste.

Nei, dette bildet er ikke tatt fra et grustak i nærheten. Inne på messeområdet er det laget en sandkasse for store gutter! Foto: Stein Inge Stølen Nei, dette bildet er ikke tatt fra et grustak i nærheten. Inne på messeområdet er det laget en sandkasse for store gutter! Foto: Stein Inge Stølen

Perfekt for de minste

For deg med barn: Dette er IKKE en messe hvor du lar de minste være igjen hjemme. Da blir du nok aldri tilgitt! For her kommer barna til dekket bord, med muligheten til å prøve ut alskens forskjellige motoriserte aktiviteter, la seg inspirere av den "voksne" sandkassen med ultrasofistikerte fjernstyrte modellkjøretøy, og ikke minst - se de største og råeste bilene som ferdes i trafikken på skikkelig nært hold.

Hele utearealet er stappet av godbiter. Du trenger ikke gå glipp av sommerværet, med andre ord. Foto: Stein Inge Stølen Hele utearealet er stappet av godbiter. Du trenger ikke gå glipp av sommerværet, med andre ord. Foto: Stein Inge Stølen

Ta en kald en i sommerværet

For den som synes det kan bli litt trasig å bare traske innendørs i haller hele dagen, har vi også gode alternativer på lur. Hele utearealet er i bruk, med utstillinger og aktiviteter både foran messeområdet og mellom hallene. Det er også muligheter for å slå seg ned på solsiden og nyte en velfortjent kald drikke og et måltid i det nydelige været som er meldt.

Samtlige haller er spekket av nyheter, innovasjoner og vanvittig kule lastebiler. Her er det noe for enhver smak. Foto: Stein Inge Stølen Samtlige haller er spekket av nyheter, innovasjoner og vanvittig kule lastebiler. Her er det noe for enhver smak. Foto: Stein Inge Stølen

Se messen direkte på nettet

Det beste av alt? Messen er gratis! Bare husk på å forhåndsregistrere deg på nett før du drar til Lillestrøm. Det gjør du ved å trykke her!

Vi gleder oss til å se deg på Norges Varemesse enten i dag eller i morgen. Og hvis du mot all formodning ikke skulle ha anledning til å komme, kan du få med deg det viktigste innholdet på vår direktesending. Klikk på videovinduet under og følg med, enten på datamaskinen, nettbrettet eller mobilen.

Ha en fantastisk Transport 2016!