Mange som skal på Transport 2016 er utvilsomt lastebilsjåfører. Mange har allerede meldt fra om behov for et sted å sette fra seg lastebilen, uten å være avhengig av ytterligere transport inn til messeområdet. Og når sant skal sies - det ville vært litt trist å invitere hele transportbransjen til Lillestrøm uten å tilby steder til å sette fra seg transportmiddelet. 

Les også: Etatene stiller på Transport 2016

Ikke gjør som denne karen - ta heller døgnhvilen på Lillestrøm under Transport 2016 9. - 11. juni! Illustrasjonsfoto: Colourbox Ikke gjør som denne karen - ta heller døgnhvilen på Lillestrøm under Transport 2016 9. - 11. juni! Illustrasjonsfoto: Colourbox

Parkering mot avgift

På utsiden av messeområdet er det en stor grusplass som vil gjøres tilgjengelig for de som ønsker å ta sin helgehvil på messen. Parkering skjer mot en avgift, og i messens åpningstider er det muligheter for blant annet å bruke toalettene inne i messehallene. Utenfor messens åpningstider er det ingen service fra messen på parkeringsplassen.

Fellestransport fra regionene

For de som ikke kommer seg til Transport 2016 for egen maskin, eller som vil ha en hyggelig og sosial tur til messen, er det flere lokalavdelinger som setter opp buss.

NLF Agder og Rogaland er en av regionene som tilbyr busstransport til messen på Lillestrøm.

- For vår del var det viktigste å legge til rette for at flest mulig medlemmer kan få et godt tilbud til felles transport og losji. Medlemsbedriften Risdal Touring kjører, og på den måten får medlemmene tilgang til messen for en rimelig penge, samtidig som det blir et hyggelig og sosialt opplegg, sier Reidar Retterholt som er regionssjef i Agder og Rogaland.

Han oppfordrer medlemmene som ønsker transport om å ta kontakt med Risdal Touring direkte.

Fra Valdres, Elverum og Odal blir det også tilbud om busstransport til Transport 2016.

Har du ikke skaffet deg din gratisbillett enda? Da kan du gjøre det her!