- Min første betalte sommerjobb hadde jeg som 12-åring. Da kjørte jeg Bedford lastebil og leverte ved til eldre og uføre for bestefar. De fikk alt avkappet fra verkstedet hans, med unntak av noen klosser. De måtte jeg feste til pedalene for å nå ned, humrer Jan Erik Larsen – som blir konferansier for NLFs Transportkonferanse i januar.

 

- Viktig møteplass

- Vi er veldig godt fornøyde med å ha fått Jan Erik med på laget. Han lager alltid god stemning og er svært interessert i de tingene vi driver med, sier Geir A. Mo som er direktør i NLF.

- I tillegg har han god kjennskap til bransjen og er levende interessert, sier Mo.

- Jeg er imponert over programmet på konferansen og er imponert over hvilken posisjon NLF har. Hit kommer alt fra viktige beslutningstakere til bilprodusenter, og det skal bli veldig moro å få med seg konferansen, sier Larsen. Han mener de som er interesserte i bransjens fremtid bør ta turen.

- NLFs Transportkonferanse 2018 er et sted man bør være, sier Larsen.

FORNØYD: Geir A. Mo, direktør i NLF, sammen med Jan Erik Larsen. - Jan Erik Larsen lager alltid god stemning, og vi er svært godt fornøyde med å kunne presentere han som konferansier til NLFs Transportkonferanse 2018. FORNØYD: Geir A. Mo, direktør i NLF, sammen med Jan Erik Larsen. - Jan Erik Larsen lager alltid god stemning, og vi er svært godt fornøyde med å kunne presentere han som konferansier til NLFs Transportkonferanse 2018.

 

- Umulig å få varmen

- Lastebiler er ikke fremmed for meg. Min bestefar, Ottar Enger, kjørte lastebiler på Gjøvik. Fortsatt husker jeg når jeg var med. Jeg husker snutebilene, de lange girstengene og lukten av røyk i hytta. For alle røkte jo som skorsteiner, humrer Larsen.

- Også husker jeg kulda om vinteren. Det var jo umulig å få varmen i disse gamle bilene.

Men også i dag hender det at Jan Erik Larsen kjører lastebiler.

- Jeg jobber tett med Tommy Rustad, som er medlem i NLF, og det hender jeg får kjøre når vi er på tur. Lastebilbransjen er spennende, og spesielt i Norge hvor man ligger helt på topp i forhold til teknologi og miljø. Samtidig er Norge et perfekt land for transport med sine store avstander. Det er få land det er vakrere å kjøre lastebil i enn hva det er i Norge, sier Larsen.

Han, og mange andre, møter du ved å ta turen til NLFs Transportkonferanse som arrangeres på Holmen Fjordhotell den 19 og 20 januar 2018.

 

Meld deg på ved å klikke her!

 

Les også:

NLFs Transportkonferanse – setter søkelyset på fremtidens transportnæring

 

Arbeidstilsynets direktør Trude Vollheim til NLFs transportkonferanse.