Det er ikke mye som vekker like stor begeistring blant bilfolket på Vestlandet som Stryn Motorfestival. her kan du se alt fra Amcars, veteranbiler og entusiastkjøretøy, og ikke minst lastebiler i alle former og farger.

Festivalen "tjuvstarter" fredag kveld med Autoslalom, cruising og dans, men åpnes formelt lørdag 3. juni av NLF-direktør Geir A. Mo.

Transportmessen i Aurland lørdag 3. juni arrangeres av Turlid Transport med Jan Turlid i spissen. Foto: Turlid Transport Transportmessen i Aurland lørdag 3. juni arrangeres av Turlid Transport med Jan Turlid i spissen. Foto: Turlid Transport

Se fullstendig program for Stryn Motorfestival her

Men hvis Stryn blir litt for langt unna, finnes et annet alternativ: Samme dag går også Transportmessen i Aurland av stabelen. Også her lokkes det med et høyt antall godbiter for entusiastene. Du kan for eksempel stifte bekjentskap med denne råtassen (se video under):

Fjordcruise og grilling

Utstilling av nye lastebiler, deriblant den helt nye DAF-en, fjordcruise og grilling på kaien er andre høydepunkter i Aurland. Også her vil NLF-direktør Geir A. Mo være tilstede senere på kvelden. Se også etter NLF-stands på begge arrangementene.