De fleste lastebileiere har en svært hektisk hverdag. Derfor er det ikke uvanlig at en kommer i bakkant når det kommer til arbeidsgiverspørsmål. Akkurat derfor har NLFs tariff- og arbeidsgiverkonferanse økt i popularitet år for år: Her har lastebileiere med arbeidsgiveransvar kunnet tilegne seg mye kunnskap på kort tid.

Årets konferanse er tradisjonen tro en smekkfull pakke av viktig faglig innhold, toppet av underholdning i form av Svein Harald Røines inspirasjonsforedrag «Finn ditt hverdagsmot».

For fullt program og påmelding, klikk her

De tre siste årene har påmeldingene til tariff- og arbeidsgiverkonferansen økt betraktelig, og arrangementet er nå utvidet. Svein Harald Røine står for underholdningen. Foto: Stein Inge Stølen / sveinharaldroine.com De tre siste årene har påmeldingene til tariff- og arbeidsgiverkonferansen økt betraktelig, og arrangementet er nå utvidet. Svein Harald Røine står for underholdningen. Foto: Stein Inge Stølen / sveinharaldroine.com

Mann i dress eller gutt i kortbukser?

Svein Harald Røine har bred ledererfaring fra Lilleborg, Stabburet og Nidar i Orkla-konsernet, og er brennende opptatt av å engasjere.

- Kombinasjonen av livserfaring, nedturer og oppturer etter mange års ledererfaring i næringslivet, med nysgjerrigheten, pågangsmotet og lekenheten til en gutt i kortbukser, har bidratt til at jeg har kunnet hjelpe mange mennesker, forteller han selv.

- Min oppgave er å trigge noe i hvert enkelt menneske jeg møter til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet. Frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre.

For å sikre deg et sete på konferansen gjelder det å melde seg på raskt - i skrivende stund er over 2/3 av plassene tatt.

Meld deg på her!