- Jeg er så stolt over den gjengen. Det er jo jeg som bidrar minst, ler Egil Torgersen, daglig leder i Rennesøy Trafikk. Han forventet overhodet ikke å få prisen «Årets transportør» under NLFs Landsmøte forrige helg.

- Det er så mange gode bedrifter som hadde fortjent å få denne prisen. Vi er slett ikke den eneste. Det at vi har et lavt sykefravær er svært positivt, men det er ikke til å stikke under en stol at vi har hatt litt flaks. Vi har for eksempel ikke hatt alvorlig sykdom overhodet, sier Torgersen.

Rennesøy Trafikk holder til på Mosterøy og spesialiserer seg på lokaldistribusjon. Foto: Skjermdump, Youtube Rennesøy Trafikk holder til på Mosterøy og spesialiserer seg på lokaldistribusjon. Foto: Skjermdump, Youtube

Gir sjåførene mye ansvar

Han forteller videre at Rennesøy Trafikk følger en modell hvor sjåførene får mye ansvar og kan være med på å ta flere avgjørelser enn det sjåfører i andre bedrifter gjør.

- Når sjåførene får ansvar føler de et større eierskap i arbeidsplassen sin. Det får vi gode tilbakemeldinger på.

Torgersen mener at hvis det er noe som er unikt ved Rennesøy Trafikk, så er det evnen til å kommunisere godt både med ansatte og kunder.

Han har et tydelig mantra som dikterer hvordan arbeidsmiljøet skal være:

- Det skal være kjekkere å være på jobb enn å gå hjemme!

Her tar daglig leder Egil Torgersen imot transportørprisen under NLFs landsmøte forrige helg. Fra venstre: Leder i Transport- og kommunikasjonskomiteen Helge Orten (H), Egil Torgersen, NLF-direktør Geir A. Mo og representant for Bilimportørenes landsforening, John Lauvstad i Scania. Foto: Stein Inge Stølen Her tar daglig leder Egil Torgersen imot transportørprisen under NLFs landsmøte forrige helg. Fra venstre: Leder i Transport- og kommunikasjonskomiteen Helge Orten (H), Egil Torgersen, NLF-direktør Geir A. Mo og representant for Bilimportørenes landsforening, John Lauvstad i Scania. Foto: Stein Inge Stølen

Under kan du se musikkvideoen som Rennesøy Trafikk har laget.

Det virker slett ikke som om det er vanskelig å ha det gøy på denne arbeidsplassen...

Les også: Tore Velten gjenvalgt som forbundsleder