- Vi kan love et spennende og allsidig program med noe for enhver. Ikke minst er dette en unik mulighet for alle transportinteresserte å snakke direkte til de som tar de store avgjørelsene innen samferdsel. I tillegg får du et unikt innblikk i hva fremtiden vil bringe, forteller NLF-direktør Geir A. Mo.

Når dørene åpner til konferansesalen på Holmen fjordhotell neste fredag er det duket for høydepunkt etter høydepunkt. Politiske toppdebatter, særfokus på kriminalitet og forskjellsbehandling, fremtidens lastebiler og viktig faglig påfyll er noe av innholdet når næringen samles til den tradisjonsrike NLF-konferansen.

De De "fire store" lastebilprodusentene satser alle hardt på avansert og innovativ teknologi for å møte fremtidens utfordringer. Illustrasjonsfoto: MAN / Mercedes-Benz / Scania / Volvo / Stein Inge Stølen

For fullstendig program, klikk her (pdf)

- Vi gleder oss spesielt til debatten mellom de "fire store" lastebilprodusentene. De kniver om å være best og først ute med ny teknologi, og nå står de ovenfor tidenes største omveltning innen teknikk og infrastruktur. Det blir spennende å se hva de tenker om fremtiden og utfordringene som ligger like rundt hjørnet, avslutter Mo.

Ikke påmeldt?

Det er noen få plasser igjen - meld deg på her!