Både lastebilteknologi og moderne IT-verktøy gir arbeidsgiver i dag helt andre muligheter enn tidligere til å kontrollere om ansatte jobber effektivt og er serviceinnstilte.

Samtidig setter ny personlovgivning krav og grenser for hvilke persondata som kan brukes av hvem og for hvilke formål.

– Et konkurranseelement

– Det å finne en fornuftig og effektiv balansegang mellom moderne styringsverktøy og personvernhensyn blir stadig viktigere for å være konkurransedyktig i et tøft marked. Dette gjelder også for norske lastebileiere, forteller seniorrådgiver Olav G. Hermansen.

Derfor arrangerer NLF Arbeidsgiver et kurs 28. november, hvor målet er å bistå bedriftseieren til å finne en god balanse mellom teknologiske muligheter og personvern.

«NLF-advokat» Robert Aksnes hjelper deg å holde orden i sysakene. Foto: Stein Inge Stølen «NLF-advokat» Robert Aksnes hjelper deg å holde orden i sysakene. Foto: Stein Inge Stølen

Populære forelesere

Kurset er særlig rettet mot daglig leder, personal- og IT-ansvarlige i bedriften. Hovedforeleser er advokat Robert Aksnes fra Vectio DA (tidligere NLF-advokatene). Han har mer enn 20 års erfaring som rådgiver og ressursperson for NLFs medlemmer innen arbeids- og tariffrett og har blitt kjent for sin informative og underholdende foredragsstil.

Dessuten gir Jens Olaf Rud i NLF en oppdatering på hvilke styringsmuligheter dagens lastebilteknologi gir.

For mer informasjon, program og påmelding, klikk her!