- Dette gir oss et godt faglig påfyll. Det er spesielt fint å sammenligne erfaringer med bedrifter i andre landsdeler. Innholdsmessig er det spesielt det juridiske og kjøreregler for en riktig personalpolitikk som er viktig for oss. Her lærer vi hvordan en kan ligge i forkant, fortalte Jane Haaranes i Taraldsøy Transport etter å ha deltatt på fjorårets tariff- og arbeidsgiverkonferanse.

I år har innholdet om mulig enda større relevans for transportbedrifter med arbeidsgiveransvar: Nye personvernregler, strengere krav fra myndighetene og økt press fra øvrige ledd i næringskjeden byr på utfordringer for bedriftsledere.

- Her lærer vi hvordan en kan ligge i forkant, fortalte Jane Haaranes i Taraldsøy Transport etter fjorårets konferanse. Foto: Stein Inge Stølen - Her lærer vi hvordan en kan ligge i forkant, fortalte Jane Haaranes i Taraldsøy Transport etter fjorårets konferanse. Foto: Stein Inge Stølen

Program og påmelding finner du her

Under konferansen 14.-15. mars får du ikke bare en solid innføring i hvilke regelendringer som er nye av året fra velrennomerte foredragsholdere som NLF-advokat Robert Aksnes. Du får også anledning til å rette spørsmål direkte til de aktuelle myndighetene som alle stiller opp og gjør seg tilgjengelig for deltakerne. Arbeidstilsynet, Statens vegvesen og pensjons- og økonomieksperter fra øverste hylle skal bidra til å gi deg verktøyene som kan utgjøre en viktig forskjell i 2018.

- Tilbakemeldingene vi får fra deltakerne er at denne konferansen gir bedriftene en unik mulighet til å forbedre rutiner, utnytte handlingsrommet i forskjellige regelverk og tilby mer ordnede forhold for sine ansatte. Dette er noe vi anbefaler alle å få med seg, avslutter seniorrådgiver Olav G. Hermansen.

Meld deg på her!