Siden forrige landsmøte i Alta i 2016 har det skjedd mye i NLF, og resultatene av organisasjonens arbeid har aldri vært mer synlig. Denne helgen samles hele forbundsapparatet, ledelsen og administrasjonen for å avvikle organisasjonens høyeste politiske organ. Underveis skal arbeidet i landsmøteperioden oppsummeres og kursen for videre arbeid stakes ut.

Ny strategi for en ny tid

- Vi er inne i en tid hvor landskapet både politisk, miljømessig og konkurransemessig forandrer seg drastisk bare i løpet av en toårsperiode. Dette understreker hvor viktig landsmøtets funksjon er, nemlig å skape et forum hvor alle medlemmer kan lufte sine meninger om forbundets virksomhet og retning. Et av de viktigste temaene vi skal ta opp denne helgen, er å vedta en helt ny strategi for tiden fremover. Dette skal sikre at NLF er rustet for omveltningene vi vet kommer, sier forbundsleder Tore Velten.

Han ser frem til spennende dager på Sundvolden Hotel og håper de som ikke har anledning til å møte opp personlig, følger sendingen direkte på Lastebil.no.

Hør Veltens tanker om landsmøtet i videoen under:

 

Direktesendingen starter fredag 14:00 her på Lastebil.no