De fleste i lastebilnæringen har en godt utviklet radar for spenstige kjøretøy. Derfor legger mange litt ekstra tanke bak når man velger seg en personbil for privatbruk. I disse dager med usikker verdiutvikling på bruktmarkedet kan det samtidig være skummelt å binde for mye penger i et enkelt kjøretøy. Da velger mange leasing som et kompromiss.

Appellerer til både lommeboka og følelsene

Mange ender da opp med en helt ålreit «hyllevare-bil». Men må det egentlig være slik? Det mener i alle fall ikke NLFs samarbeidspartner Nordea Finans, som nå åpner for privatleie av personbil gjennom selskapet NF Fleet.

– Vi har tilbudt gunstig finansiering av lastebiler og annet utstyr for NLFs medlemmer i over 10 år. Når vi nå utvider tilbudet til også å gjelde finansiering av privatbiler for alle ansatte i NLF-bedrifter, ønsker vi å tilby noe som er litt utenom det vanlige, og som appellerer til både lommeboka og følelsene, sier markedssjef Jan Egil Sandstad i Nordea Finans.

: Leasingbilene kommer med «alt» utstyr. Se faktaboks for full oversikt. Foto: Stein Inge Stølen : Leasingbilene kommer med «alt» utstyr. Se faktaboks for full oversikt. Foto: Stein Inge Stølen

Nærmere 400 hk og 600 Nm

Med seg på laget har han Azad Hadjarpour, som er salgs- og markedssjef i NF Fleet Norge. Han er stolt over å kunne presentere en bred palett av topputstyrte personbiler til svært gunstige medlemspriser. Selv har han en klar favoritt: BMW X5 xDrive45e iPerformance.

– Vi har greid å sette sammen et leasingtilbud på denne bilen som jeg ikke tror noen kan slå oss på. Her får du utrolig mye bil for pengene. 

Det er en påstand det er vanskelig å argumentere imot. For dette er en kraftpakke av en bil, med nærmere 400 hk og 600 Nm fra en sprek rekkesekser i kombinasjon med en sterk elmotor og firehjulstrekk. Den leverer prestasjoner som knapt er til å tro, med akselerasjon fra null til hundre på 5,6 sekunder og elektrisk rekkevidde på hele 80 km (WLTP). Sistnevnte gjør at dette slett ikke bare er en skinn-hybrid, slik mange tidligere batteri-SUV-er har vært. Her kan du faktisk klare deg med elmotoren alene i de aller fleste hverdagslige kjøresituasjoner.

BMW X5 45e Hybrid leveres blant annet med laserlys. Foto: Stein Inge Stølen BMW X5 45e Hybrid leveres blant annet med laserlys. Foto: Stein Inge Stølen

Perfekt for de som vil ha det lille ekstra

Utstyrsnivået er det heller ingenting å si på, med M-sportspakke, panorama-glasstak, innovasjonspakke med i prisen. Og ja, hva er prisen, spør du? For en fullspekket, splitter ny X5 med 400 hk, inklusive vinterhjul og full service- og vedlikeholdsavtale, ber NF Fleet bare om 7 500 kroner i måneden.

– Denne prisen gjelder ikke bare for bedriftseierne, men også for alle ansatte i NLF-bedrifter som mottar eller kan motta kjøregodtgjørelse, forteller Hadjarpour.

Han tror dette er en av de aller beste leasingtilbudene på markedet i dag.

– For de som er ute etter det lille ekstra, skal det godt gjøres å finne en bedre totalpakke enn dette. Men vi tilbyr også andre biler til like fordelaktige priser.

Azad Hadjarpour og Jan Egil Sandstad i NF Fleet og Nordea Finans kan tilby et bredt spekter av bilmodeller til nærmest uslåelige leasingpriser. Foto: Stein Inge Stølen Azad Hadjarpour og Jan Egil Sandstad i NF Fleet og Nordea Finans kan tilby et bredt spekter av bilmodeller til nærmest uslåelige leasingpriser. Foto: Stein Inge Stølen

Flere miljøvennlige alternativer

I første omgang kan NF Fleet tilby følgende fire modeller i tillegg til X5-en:

 • Skoda Octavia 150HK DSG Laurin & Klement 4x4 stasjonsvogn
 • Mitsubishi Outlander PHEV 2,4 Plug-in Hybrid EV Instyle+ 4WD
 • BMW i3 120AH 184HK S 5-dørs
 • BMW X1 xDrive20d 190hk auto

Nordea Finans er tydelige på at de ønsker å gjøre miljøvennlige og drivstoffgjerrige biler tilgjengelig for NLF-medlemmene.

– En del av satsingen handler om å bidra til å senke energibehovet og utslippet også fra privatbilene blant de NLF-ansatte. Derfor har vi både hel- og delelektriske biler i flåten, som vi kontinuerlig vil utvide og fornye i takt med teknologiutviklingen, sier Sandstad.

– Men det skader jo heller ikke at vi samtidig kan tilby biler som er trivelige å kjøre, skyter Hadjarpour inn med et smil.

BMW X5 xDrive45e iPerformance First Edition 

Motor: 3- liters bensinmotor pluss elmotor
Kombinert effekt: 394 hk
Kombinert dreiemoment: 600 Nm
0-100 km/t: 5,6 sek
Toppfart: 235 km/t
Elektrisk toppfart: 140 km/t
Elektrisk rekkevidde (WLTP): 80 km
Forbruk (WLTP): 0,19 l/mil
CO2-utslipp: 49 g/km
Bagasjerom: 500 - 1 716 liter

 

NLF-leasingtilbud: 

Tre års leieperiode. Total kjørelengde: 45 000 km.

Startleie: kr. 128 738,-. Månedsleie: kr. 7.500,-.

Totalpris: kr. 394.983,- (vil variere med rentenivået).

Forutsetter kredittgodkjenning. Forbehold om pris- og avgiftsendringer.

Følgende elementer er inkludert i månedsleien:

 • Service- og vedlikeholdsavtale
 • Vinterhjul
 • Metallic lakk
 • Skinninteriør
 • M-sportspakke
 • Innovation-pakke
 • Travel-pakke
 • Comfort Access
 • Tonede ruter
 • Hengerfeste
 • Panoramasoltak
 • Acoustic Glazing
 • Frakt og leveringsomkostninger Oslo

Dette er NF Fleet

NF Fleet er et samarbeid mellom Nordea og ALD – Europas største selskap for skreddersydd finansiering og administrasjon av biler. NF Fleet har over 4 000 biler på vegen i Norge og har både bedrifter og privatpersoner som kunder.

Hva er privatleie?

Dette er en finansieringsform som er i sterk vekst. Med privatleie slipper du å ta risikoen for at bilen taper seg raskt i verdi og kan forholde deg til et fast, månedlig leiebeløp. Dette gir forutsigbarhet og trygghet. Når leieperioden er over leveres bilen tilbake til forhandler. Ved privatleie forplikter du deg til å leie en bil i en avtalt periode, normalt tre eller fire år. Normalt betales en engangsleie (også kalt startleie eller kontantandel) på 10 % i tillegg til den månedlige leien.

Hvem gjelder tilbudet for?

Tilbudet gjelder alle ansatte i bedrifter som er medlemmer i NLF. Det forutsettes at den ansatte mottar/kan motta kjøregodtgjørelse.

Hva er inkludert i leien?

Leien inkluderer rente og avdrag i leieperioden. Service og vedlikehold er også inkludert i hele leieperioden. Valgfrie tilleggsprodukter er forsikring, bombrikke, drivstoffkort, dekkhotell m.m.

Hva med kostnader ved innlevering av bilen?

Når bilen leveres tilbake, forutsettes det at den er vedlikeholdt og ikke kjørt lenger enn avtalt. Hvis det er skader ut over normal slitasje (bulker, riper, interiørskader etc.) må dette dekkes.

Hvordan går jeg fram?

Ta kontakt med NF Fleet på tlf 67 10 87 40 eller mail tilbud.no@nffleet.com

Les også:  Nå kan du få 50 000 kr i støtte ved kjøp av elektrisk varebil