Meld deg på webinarene ved å klikke på denne linken!

Fredag 13. desember kl. 12:00 og tirsdag 17. desember kl 12:00 inviterer Visma til et eksklusivt webinar for medlemmer av Norges Lastebileier-Forbund der Visma eAccounting blir presentert og demonstrert. Visma eAccounting er et nettbasert og brukervennlig faktura- og regnskapsprogram tilpasset små og mellomstore bedrifter. Visma eAccounting passer for de fleste, men som hovedregel for alle medlemmer av NLF med færre enn 10 biler.

- Enkelt og oversiktlig

Som eneste ansatt i Jørn Olstad Transport AS har lastebileieren fått mye ut av å benytte Visma eAccounting.

– Jeg er opptatt av å bruke tiden på det jeg vil, nemlig å kjøre bil. Jeg vil bruke minst mulig tid på å fakturere og gjøre regnskap.

Dette var også grunnen til at han valgte å teste ut verktøyet eAccounting fra Visma. I dag fakturerer han raskt og lettvint gjennom en app på telefonen.

– Det er et enkelt og oversiktlig system, med automatiske påminnelser ved purringer eller betalingsregistreringer. Her har jeg god kontroll, sier Olstad.

Ideelt for internasjonal fakturering

– En annen fordel er at det er enkelt å fakturere både i norsk og utenlandsk valuta. For meg som jobber på oppdrag for Schenker så må jeg fakturere i Euro. Det er ikke noe problem å gjøre i eAccounting.

Han er ikke i tvil om at dette også kan komme andre lastebileiere til nytte.

– Alle som er på jakt etter et enkelt og greit program for å fakturere bør se på dette systemet, forteller Olstad.

Anbefaler løsningen: Jørn Olstad er ikke i tvil om at flere bør se på Vismas skybaserte eAccounting-system. Foto: Daniel Kaspersen Anbefaler løsningen: Jørn Olstad er ikke i tvil om at flere bør se på Vismas skybaserte eAccounting-system. Foto: Daniel Kaspersen

Skreddersydd pakke for NLF-medlemmer

Visma tilbyr tre forskjellige løsninger innen eAccounting: Faktura, Solo og Standard. Avhengig av behovet i den enkelte bedrift varierer dette fra et enkelt fakturaprogram med et ubegrenset antall fakturaer, til et komplett regnskapsprogram med en rekke hendige funksjoner.

Alle medlemmer av NLF får en skreddersydd fordelsavtale som inkluderer rabatt på abonnement og spesialtilpasset opplæring og implementering. Sistnevnte innebærer tre gratis online-kurs og gratis konsulenttime for oppstartshjelp og gratis overføring av data fra eventuelle tidligere systemer. I tilleg får man gratis support enten via chat, telefon eller epost, samt en gratis regnskapsførerchat hver torsdag.

For den som ønsker å gjøre noe selv og samarbeide med regnskapsfører direkte, kan Visma også her komme med veiledning og anbefalinger som gjør at du finner den regnskapsføreren som passer deg best.

Om Visma eAccounting

Et 100 % nettbasert økonomisystem som er tilpasset små og mellomstore bedrifter og inneholder alle de nødvendige funksjoner som kreves for å fakturere og føre regnskap for en bedrift. Visma har i dag over 100 000 kunder som daglig effektiviserer og automatiserer sin regnskapshverdag med eAccounting.

Alt ligger i skyen

Siden systemet er nettbasert fungerer programmet like fint på mobil, nettbrett og PC. Dette gjør at regnskapet alltid er tilgjengelig, oppdatert og helt uten behov for backup. Automatiske løsninger gjør at en både kan sende og motta fakturaer i alle formater med få tastetrykk. Komplett bankintegrasjon sikrer at alle transaksjoner fra nettbank automatisk vises i programmet.

Smart kvitterings- og fakturaleser

Ved utleggsregistrering tas kun bilde av kvitteringen. Beløp, mva, leverandør og kjøpsdato tolkes automatisk av appen. Når bilaget bokføres ligger all informasjon på riktig sted uten behov for manuell inntasting. Deretter kan kvitteringen trygt kastes. Papirfakturaer kan også tas bilde av - på den måten slipper en å taste lange KID-numre.

Meld deg på webinarene her!