Utfordringen er enkel: Hver av de «fire store» (Scania, Volvo, Mercedes-Benz og MAN) stiller med sin beste selger på NLFs Transportkonferanse. Der skal de få anledning til å bruke alle sine beste salgstaktikker for å overbevise publikum om at akkurat deres lastebil er den beste.

Men de skal ikke bare overbevise folket i salen: Moderator for sesjonen er ingen ringere enn bilekspert og selverklært motorhode Jan Erik Larssen. Det finnes vel knapt et salgsargument han ikke har hørt før, så det skal virkelig en stjerneselger til for å målbinde ham...

Bak det uformelle teppet er det også en alvorlig undertone. De forskjellige lastebilprodusentene har aldri kunnet tilby mer teknologi og høyere sikkerhet enn i dag. Men hvor mye av denne informasjonen klarer man egentlig å formidle til potensielle kjøpere?

Det blir topptungt på NLFs Transportkonferanse 2019 18.-19. januar på Holmen Fjordhotell. Foto: Arkiv Det blir topptungt på NLFs Transportkonferanse 2019 18.-19. januar på Holmen Fjordhotell. Foto: Arkiv

To ministre og en rekke topp-politikere

I tillegg kan du på NLFs Transportkonferanse 18.-19. januar få med deg denne stjernerekken:

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp), arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H), Hadia Tajik (A), Erlend Wiborg (Frp), Tommy Skjervold (Frp) og vegdirektør Terje Moe Gustavsen stiller alle med innlegg og spennende debatter. 

Dette sikrer at konferansen på Holmen Fjordhotell i Asker blir minst like innholdsrik som i fjor, og kanskje enda mer aktuell enn noensinne etter et år med både politiske gjennomslag og frustrasjoner for transportnæringen.

Ikke påmeldt? Det er fortsatt plasser igjen. Men kjapp deg - fristen går snart ut!

For mer informasjon, program og påmelding, klikk her!