Norges største messearrangement noensinne er godt i gang. I dag tok flere tusen mennesker turen til Lillestrøm og Transport & Logistikk 2019, og i morgen og lørdag ventes enda flere besøkende.

Finansminister Siv Jensen viste seg å være en særdeles stødig lastebilsjåfør - selv når utfordringene kom tette som hagl. Julianne Brox følger imponert med. Foto: Jan Egil Sandstad Finansminister Siv Jensen viste seg å være en særdeles stødig lastebilsjåfør - selv når utfordringene kom tette som hagl. Julianne Brox følger imponert med. Foto: Jan Egil Sandstad

Testet simulator

Finansminister Siv Jensen fikk hjelp av yrkessjåfør Julianne Brox til å håndtere en virtuell lastebil, før hun entret NLFs seminarlokale og foretok den offisielle åpningen av standen. Det var stinn brakke da Jan Erik Larssen på kjent vis styrte forsamlingen gjennom en humoristisk og interessant sesjon.

Firda Billag tok imot en velfortjent pris for sitt arbeid med lærlinger. Foto: Stein Inge Stølen Firda Billag tok imot en velfortjent pris for sitt arbeid med lærlinger. Foto: Stein Inge Stølen

Firda Billag ble «Årets lærebedrift»

Deretter ble det gjennomført en høytidelig kåring av årets lærebedrift, en tittel som denne gangen gikk til Firda Billag og NLF-medlemmet Transferd.

«Bedriften har jobbet målrettet med rekruttering og opplæring av lærlinger. Bedriften har hatt lærlinger kontinuerlig helt siden de tok inn lærlinger første gangen for over 20 år siden. Det er positivt at det kan vises til en god bredde i opplæringen av lærlinger», ble det sagt om Firda Billag, som mottok prisen til applaus fra en fullstappet forsamling.

Her kan du se hva som skal skje på NLFs messestand og seminar de neste dagene!