– Det trengs minst 2 000 nye yrkessjåfører hvert eneste år i tiden som kommer. Da gjelder det at flest mulig tør å følge drømmen, og ikke strømmen, sier Julianne Brox (27) til nettstedet Yrkesbil.

En liten collage med noen av Juliannes medieoppslag den siste uka. En liten collage med noen av Juliannes medieoppslag den siste uka.

Følges av tusenvis i sosiale medier

Hun har etter hvert blitt rimelig dreven på å snakke med både fag- og riksmedia om sin lidenskap for sjåførlivet. Den siste uka har det vært oppslag på oppslag i både lokale og landsdekkende aviser, nettsteder, radio og TV. Følgerne i sosiale medier har eksplodert, både på Instagram, Snapchat og Facebook. Videoene hun legger ut sees av flere titalls tusen mennesker.

Julianne Brox sammen med turkamerat og kollega Sander Ludvigsen. Foto: Charles Galaasen Julianne Brox sammen med turkamerat og kollega Sander Ludvigsen. Foto: Charles Galaasen

Med Marit Bjørgen til Transport & Logistikk 2019

Turneen hun nå er ute på, får sin ende på gigantarrangementet Transport & Logistikk 2019 på Lillestrøm. Der overlater hun den siste etappen til ingen ringere enn Marit Bjørgen, som skal få æren av å holde i rattet de siste kilometerne inn til Norges Varemesse.

Kom til NLFs stand i hall E torsdag klokka 10:30 og møt Julianne Brox, Marit Bjørgen, Siv Jensen og Jan Erik Larssen!

For fullt program, klikk her