På tariff- og arbeidsgiverkonferansen, som hvert år arrangeres av Norges Lastebileier-Forbund (NLF), får deltakerne en oppdatering på de problemstillingene som er mest aktuelle for næringen. I år settes søkelyset blant annet på på arbeidstid.

To regelverk å forholde seg til samtidig

Tom Martinsen i Transportkompetanse vil være en av foredragsholderne. Han forteller at det er ikke nok å investere i nye datasystemer for registrering av arbeidstid om du ikke kjenner regelverket.

– Da kan det eksempelvis være at du ikke klarer å ta ut gevinstene ved å gjennomsnittsberegne arbeidstiden. Mange bedrifter har kjøring både etter forskrift for arbeidstid for sjåfører og arbeidsmiljøloven. Også her er det viktig å vite, men ikke bare tro hvilke bestemmelser som gjelder. Dette er viktig ikke bare for å holde seg innenfor regelverket, men også for å utnytte lastebilparken så godt det lar seg gjøre, understreker han.

Seniorrådgiver Olav G. Hermansen ønsker velkommen til tariff- og arbeidsgiverkonferansen 2020. Foto: Stein Inge Stølen Seniorrådgiver Olav G. Hermansen ønsker velkommen til tariff- og arbeidsgiverkonferansen 2020. Foto: Stein Inge Stølen

– Viktig møteplass for arbeidsgiverne

På NLFs tariff- og arbeidsgiverkonferanse som avholdes på Scandic Airport hotell like ved Gardermoen den 25. og 26.mars får du anledning til å dukke ned i disse problemstillingene, i tillegg til andre spørsmål spørsmål som opptar næringen.

– Konferansen har blitt en viktig møteplass for deg som arbeidsgiver og personalmedarbeider, både for å få siste nytt og for å vedlikeholde og bygge nettverk, forteller seniorrådgiver og arrangementskoordinator Olav G. Hermansen.

Trykk her for nærmere informasjon og påmelding