– Det er mange fallgruver når det kommer til dette med arbeidstid. Heldigvis består NLFs medlemsmasse av mange profesjonelle aktører som tar dette på høyeste alvor. I tillegg har vi mye ekspertise på NLF-huset på akkurat dette feltet, som igjen kommer medlemmene til gode, forteller seniorrådgiver Olav G. Hermansen.

Han er ansvarlig for NLFs populære tariff- og arbeidsgiverkonferanse, som i 2020 avholdes 25.-26. mars på Scandic Oslo Airport.

På konferansen vil advokat Robert Aksnes i Vectio AS presentere nylige endringer i regelverk og forståelse av arbeidstid. I tillegg vil Tom Martinsen, prosjektleder i Transportkompetanse AS, fortelle om de vanligste feilene som gjøres på området, og hvordan man kan unngå disse.

Seniorrådgiver Olav G. Hermansen er ansvarlig for tariff- og arbeidsgiverkonferansen. Foto: Stein Inge Stølen Seniorrådgiver Olav G. Hermansen er ansvarlig for tariff- og arbeidsgiverkonferansen. Foto: Stein Inge Stølen

Deltakerne får bryne seg på praktiske oppgaver

– Vi gleder oss også til å høre fra viseadministrerende direktør Kristian Warholm i Hans Ivar Slåttøy Transport AS, som skal vise hvordan de setter opp effektive arbeidsplaner i transporthverdagen, sier Hermansen.

For å være sikker på at deltakerne får maksimal forståelse av regelverket, blir det lagt opp til gruppeoppgaver der man får servert praktiske utfordringer knyttet til arbeidstid.

– Vi tror dette er et effektivt virkemiddel for å gi best uttelling av det faglige innholdet. Når det kommer til arbeidstid er det viktig at man har en praktisk forståelse av utfordringene man støter på i hverdagen, avslutter Hermansen.

For mer informasjon og påmelding, klikk her