– Tariff- og arbeidsgiverkonferansen har blitt en viktig årlig møteplass for ledere og personalansvarlige i NLFs medlemsbedrifter. Vi forsøker hele tiden å gjøre innholdet relevant og i tråd med endringer i næringen, og det tror jeg er grunnen til at vi har hatt fullt hus fire år på rad, forteller seniorrådgiver Olav G. Hermansen i NLF.

I tillegg til å bli oppdatert på viktige økonomiske og næringsrelaterte punkter, vil deltakerne få et unikt innblikk i hvordan seriøse bedrifter arbeider med rekruttering og involvering av de ansatte.

Seniorrådgiver Olav G. Hermansen leder tariff- og arbeidsgiverkonferansen. Foto: Stein Inge Stølen Seniorrådgiver Olav G. Hermansen leder tariff- og arbeidsgiverkonferansen. Foto: Stein Inge Stølen

God integrering av sjåfører er en viktig kvalitetsfaktor

– Vi gleder oss spesielt til å høre fra Gausdal Landhandleri, som vil presentere deres metode for å integrere nye sjåfører i bedriften, forteller Hermansen.

Gausdal Landhandleri har i dag nærmere 50 sjåfører og har tatt et tydelig standpunkt: De skal være best på frakt, både når det kommer til kvalitet, fleksibilitet og punktlighet. Slike mål blir vanskelige å nå om ikke alle trekker i samme retning.

Så hvordan oppnår bedriften så gode resultater? Dette, og mye mer, får du vite på NLFs tariff- og arbeidsgiverkonferanse som avholdes 25. og 26 mars.

I år er arrangementet lagt til Scandic Oslo Airport, like ved Oslo Lufthavn Gardermoen.

For mer informasjon og påmelding, klikk her