Med 2-sesongs mønsterdesign får du det beste grepet om vinteren og god kjørelengde fra vår til høst, sier flåtesjef i Dekkmann, Milan Keckes.

 Sikkerhet og levetid

Dekkprodusenten ser en dreining mot at lastebileiere ønsker et rimeligere lastebildekk som fungerer godt på norske vinterveier. For kjøring som ikke krever premium-dekk men som allikevel ivaretar sikkerhet og levetid er Semperit et veldig godt alternativ.

- Ved å plassere Semperit i dette segmentet ønsker vi å fange opp alle lastebileiere som benytter seg av rimeligere dekk, fortsetter Milan Keckes.

Dekkmann har svært stor tro på revitaliseringen av Semperit, og er sikre på at den nye Winter-serien vil bli en suksess blant norske yrkessjåfører.

- Europeiske kvalitetsdekk i mellomprissjiktet har vært mangelvare, særlig når vi snakker om vinterdekk for norske veier. Det er derfor svært hyggelig at vi endelig kan presentere et slik etterlengtet produkt overfor det norske markedet, sier produktsjef i Dekkmann, Torleiv Dalen Haukenes. Han legger til at Semperit har hatt tilgang til Continental-konsernets kunnskapsbase, og dermed har kunnet utvikle et meget godt produkt til en fornuftig pris.

Semperit

Merket Semperit har en lang tradisjon i de europeiske markedene og står for pålitelige produkter som har et anerkjent rykte.  I 1850 begynner produksjonen i Wimpassing, Østerrike - den første gummivarefabrikken på fastlands-Europa.Produksjonen av bildekk begynner i 1900.

F.v. Drivdekk Semperit Winter F2 og Framdekk Semperit Winter D2 F.v. Drivdekk Semperit Winter F2 og Framdekk Semperit Winter D2

I 1985 ble Semperit innlemmet i Continental Group, og smeltet sammen ekspertisen til to ledende europeiske dekkprodusenter.

Bestill allerede nå

Framdekk Semperit Winter F2 er nå tilgjengelig i de fleste dimensjoner.

Drivdekk Semperit Winter D2 tilbys i starten kun i dimensjonen 315/70R22.5, men Dekkmann øker tilgjengeligheten i flere dimensjoner mot slutten av året.

NLF medlemmer kan allerede nå kontakte Dekkmann for bestilling.