Men aller først blir det  frokost på Circle K på Lura fra kl. 06.00 i morgen fredag. Stikk innom traileren og få deg en god start på dagen med en matbit og lastebilprat.

Senere blir det faglig program hos Scania Sandnes, nærmere bestemt Fosseikeveien 16. Der drar vi i gang transportkjøperseminar kl. 12.00 og skal etter planen holde i to timer. 

Arbeidstilsynet, Vegvesenet, arbeidstaker-organisasjonene og Norges Lastebileier-Forbund inviterer til informasjonsmøter over hele landet for å gi transportkjøpere innspill. Bedriftene skal kunne stole på at varene fraktes på en forsvarlig måte og at sjåførene får den lønna de skal ha. Transportkjøperen har også et ansvar for trafikksikkerheten på norske veier. I løpet av to timer vil bedriftene også få innblikk i «verktøy» som sikrer at transportkjøper kan overholder lover og regler.

Møtet kan du følge live HER om du ikke har anledning til å komme.

Senere samme kveld blir det politisk medlemsmøte og "truckers light"  Her kan du møte de fremste politikerne fra Rogaland, og de vil bli utfordret på flere saker som berører vår næring.

Dette er også en ypperlig anledning tilå treffe nye og gamle kolleger. Adressen er den samme som tidligere på dagen.

Lørdag 11. september blir det en slags Grand Finale. Dekkmann Rolf og NLF inviterer til truckers night hos Dekkmann i Haugesund lørdag 11. september kl. 18.00.

Dette er en flott tradisjon som følges opp, så her er det bare å melde seg på. Det blir grilling, underholdning og god drikke.

Alle lastebilinteresserte er hjertelig velkommen, men vi tar forbehold om endringer i koronarestriksjonene fra lokale myndigheter.