NLF

Nytt fra NLF uke 48 , 2023

Vi minner alle om å besvare konjunkturundersøkelsen for lastebilnæringen. Vi ser at flere har påbegynt besvarelsen, men ikke fullført den. For at vi skal kunne benytte oss av dataene, er det essensielt at undersøkelsen fullføres

NLF lager en egen rapport om resultatene, som sendes blant annet til dere medlemmer og en rekke eksterne interessenter. Rapporten dokumenterer status og utviklingstrekk i næringen, og hvordan forventningene til fremtiden er.

Det er derfor viktig at alle som svarer, fullfører undersøkelsen. Uten at dette er gjort, kan ikke dataene brukes. For de som har begynt å svare, men ikke fullført, kan ta opp besvarelsen der de glapp ved å trykke på den «grønne knappen» i den opprinnelige e-posten. 

Bli med og gi kunnskap om vår næring! Jo flere som svarer, jo mer slagkraftig blir argumentasjonen!

Har du spørsmål til undersøkelsen, kan du sende en e-post til  Thorleif Foss.

På forhånd takk!

 

Meld deg på Transportkonferansen 2024

Vi minner om at det er lurt å være tidlig ute med å melde seg på Transportkonferansen i januar. Påmeldingen har startet og programmet begynner å bli klart.

Den 26.–27. januar braker det løs med ny transportkonferanse, denne gangen på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Jan-Erik Larssen vil nok en gang lede oss gjennom to spennende og innholdsrike dager. Hold av datoen, program og mer informasjon kommer.

 

Høyre vil øremerke 50 millioner til nye døgnhvileplasser

I Høyres alternative statsbudsjett for 2024 er samferdsel et sentralt satsingsområde for økte bevilgninger. Partiet mener at regjeringen gjør for lite, spesielt når det gjelder etablering av nye døgnhvileplasser, som de nå gir større oppmerksomhet.

 

Åpnet privat trafikksikkerhetsgård - Et flott tiltak

Forbundsleder, Tore Velten, åpnet mandag en trafikksikkerhetsgård for barn på sin egen eiendom i Hernes.

 

Kollegahjelpen på Helgemorgen

NLF Kollegahjelpen var invitert til NRK1 på søndag der det ble et grundig innslag med Kollegahjelpen. Det var yrkessjåfør, Martine Kilen, og regionsjef, Guttorm Tysnes, som gjestet studio. 

 

Circle K-koppen er snart på vei til deg

Det nærmer seg jul, og det er også tid for fornying av Circle K Koppen. Gavekort sendes snart ut til alle NLF-medlemmer. 

Circle K har stort fokus på miljøet og gjenbruk. Derfor vil de i år også gi gavekort på kaffeavtalen, som kan løses inn på alle Circle K-stasjoner. Medlemmene vil få en oblat som skal festes på deres egen Circle K-kopp. 

Gavekort kommer i posten 

Det informeres om at gavekortene sendes ut i månedsskiftet november/desember. På grunn av juletidene kan postgangen ta noe lengre tid enn normalt. Hvis det likevel skulle være spørsmål, kan de sendes til:  Hanne Karine i Circle K  

Unikt tilbud til NLF-medlemmer 

Vi minner også om Circle K’s Truck Deal, som er et unikt tilbud kun for NLFs medlemmer. Her får dere 25 prosent rabatt på en rekke matvarer. Hvis man spiser mat hos Circle K hver ukedag, vil man også få fredagsmaten gratis. 

I Truck Deal inngår blant annet: 

  • Alle burgere 
  • Sandwicher 
  • Baguetter 
  • Matpakker 
  • Og mer 

 

Vianor med eksklusivt tilbud til alle medlemmer

Som NLF Medlem har du kjempegode betingelser hos oss i Vianor. Sikre høstens levering ved å gjøre din bestilling nå.