- Etter hvert som vårt hovednettsted Lastebil.no har vokst i størrelse og blitt et viktig nyhetssted for transportnæringen, har behovet for en mer fagrettet informasjonskanal også økt, forteller NLF-direktør Geir A. Mo. Han er stolt over å kunne presentere NLF-bloggen som lanseres denne uken. På nettadressen http://www.lastebil.no/blogg finnes det allerede mange interessante innlegg som spenner over en rekke fagfelt innen transport og logistikk.

- Her kan du lese om tekniske spørsmål, rekruttering, lokale og regionale forhold, utvikling og endringer ved lover og regler, samt holde deg oppdatert på aktuelle høringer som NLF regelmessig uttaler seg om. Hvis du har interesse for transport, finner du garantert nyttig informasjon her, lover Mo.

Ekspertise over hele landet, i alle bransjer

Norges Lastebileier-Forbund (NLF) har et bredt spekter av fagfolk med spisskompetanse tilgjengelig for medlemsmassen til enhver tid. I sentraladministrasjonen sitter eksperter på trafikksikkerhet, lastebilteknikk, kvalitetsstyring, transportrelaterte IT-systemer og ikke minst juridiske spørsmål. I tillegg kommer regionsapparatet bestående av 10 ansatte i totalt syv regioner fordelt over hele landet. Disse har bred transportrelatert erfaring og står til tjeneste i samtlige fylker.

- Så må vi ikke glemme faggruppene våre, som består av engasjerte NLF-medlemmer med uvurderlig kompetanse i forskjellige bransjer innen transportnæringen. Bilberging, anleggstransport, brøyting, ADR-kjøring, tømmertransport, dyretransport - de sitter på et vell av kunnskap som vi gleder oss til å dele med omverdenen, avslutter Mo.

Bloggen finner du her