– Ved å knytte Bring Frigo AS sitt nettverk sammen med Nor-log Gruppens eksisterende nettverk er vi i stand til å tilby et enda sterkere og bredere kundetilbud i markedet. Dette vil gi oss en sterk plattform for fremtidig utviklingsarbeid til beste for våre eksisterende og nye kunder, sier konsernsjef Lars Arne Brøttem i Nor-log Gruppen.

Over 500 ansatte fra 1. februar

Nor-log Gruppen er i seg selv et ferskt konsern som ble opprettet tidligere i år etter sammenslåingen av Miniekspress-selskapene og Suldal Transport. Sammenlagt har konsernet over 400 ansatte, og kan nå plusse på 135 gjennom kjøpet av Bring Frigo AS. 

Posten Norge og Nor-log Gruppen er enige om at sistnevnte overtar alle aksjer i selskapet med virkning fra 1. februar.

− Vi mener at nye eiere med en tydelig satsing på tempererte transporter vil være bedre for Bring Frigo AS. Nor-log Gruppen er en betydelig aktør i det norske transportmarkedet og har lenge vært en god samarbeidspartner for Posten, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

 NLF-direktøren: – I tråd med vårt ønske

Administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo, er svært positiv til at Bring Frigo havner i private hender.

– Dette er en god nyhet for norsk transportnæring. NLF har i flere år ment at staten bør avhende sitt eierskap i Bring, og nå kan det se ut som prosessen er i gang. Det gleder meg at det er to gode NLF-medlemmer som står for oppkjøpet og at Bring Frigo på denne måten selges tilbake til private transportbedrifter. Jeg ser med forventning frem til den videre utviklingen i de sammenslåtte selskapene og gratulerer de nye eierene med dagen.

Les også:  Varslet om kritikkverdige forhold i Bring - ble «svartelistet»