SR Group AS

SR Group er et av de største norske privateide logistikkselskapene med olje og gass som sin kjernevirksomhet. Som en nasjonal og internasjonal logistikk leverandør med over 40 års erfaring kjenner vi kundens behov i industrien.
Som total leverandør håndterer vi for våre kunder hele verdikjeden; fra booking, planlegging, organisering, lagring og import / eksport. Vi sikrer den ekspertisen og erfaringen som trengs for å komme med den beste løsningen for våre kunder gjennom våre dedikerte team på alle tjenesteområder.

SR Group er grunnlagt med filosofien om å være fleksibel, rask og kunnskapsrik. Dette viser igjen gjennom kort responstid, tilgang på ressurser og vakttjenesten som gjør oss tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året. Verdiene av å være hjelpsom, ærlig og stolt ligger hos alle ansatte og i all aktivitet vi utfører. Når vi kaller oss «din partner innen logistikk» er det mer enn fine ord. Det er en livsstil vi er stolte av. Gir du oss muligheten er vi med deg. Alltid.

 
Overlat logistikken til oss - Det sparer tid og penger.

SR Group AS - Energiveien 9 - N4056 TANANGER
Tlf: +47 517 15 350 E-post: booking@sr-group.no Web: www.sr-group.no