Personvern for anonyme besøkende

Som anonym besøkende skal du vite at vi ikke samler inn informasjon om deg, og vi bruker bare cookies for analyse og delingsformål slik som angitt nedenfor.

Informasjon om bedrift og innloggede brukere (NLF-medlemmer og deres ansatte)

Vi lagrer informasjon om deg og din bedrift i vårt medlemsregister for å kunne tilby de tjenestene medlemsskapet innebærer. Denne informasjonen deler vi ikke med tredjepart, bortsett fra noen få utvalgte samarbeidspartnere, og da bare i de tilfeller hvor det er nødvendig for å at du skal få en medlemstjeneste, slik som forsikringsrabatt.

Ikke på noe tidspunkt deler vi personlig informasjon om medlemmets representanter eller ansatte (de som logger inn og bruker tjenesten) med andre. Det er viktig at du som logger inn bruker et personlig, hemmelig passord for å beskytte informasjon om din bedrift og dine brukere fra innsyn.

Ved første gangs innlogging vil du bli bedt om å bekrefte vilkårene for å bruke tjenesten, avhengig av hvilke rettigheter du er gitt i din bedrift vil du se en eller flere av disse tre vilkårene:

For alminnelige brukere (ansatte i medlemsbedrifter/kunder)

For administratorer i medlemsbedrifter/kunder

For administratorer med innsyn i personopplysninger hos medlemsbedrift/kunde

Google Analytics

På lastebil.no er det sporing av trafikk ved hjelp av Google Analytics. Vi kobler ikke informasjon fra denne sporingen til tredjeparts-systemer, og sporingskapslene kan ikke brukes til å identifisere deg. Vi viser til hva Google sier om vår måte å benytte Analytics på:

I Google Analytics brukes det hovedsakelig informasjonskapsler fra førstetilbyder i rapporteringen av brukerinteraksjoner på nettsteder for kunder som bruker Google Analytics. Brukerne kan deaktivere informasjonskapsler eller slette hver enkelt informasjonskapsel.  Finn ut mer

I tillegg støtter Google Analytics et valgfritt  tillegg for nettlesere som fører til at måling via Google Analytics deaktiveres på alle nettstedene brukeren besøker, når tillegget er aktivert. Merk at bare Google Analytics-måling deaktiveres med dette tillegget.

Merk at programvare (Apper) du har installert på maskinen/enheten du bruker kan spore din bruk uavhengig av våre innstillinger.