Påmeldinger

31
mai
Kurs

Forhandlingsteknikk og lokale lønnsforhandlinger - to kurs i ett

Som leder forhandler du både med kunder, leverandører – og de ansatte. Erfaring er bra, men systematisering av erfaring er enda bedre. Dette er fokus under første del av kurset 31.mai.

I 2017 vil fagforeninger og tillitsvalgte i bedriften forberede seg på lokale lønnsoppgjør. Det vil vi at også du – som arbeidsgiver – gjør. I andre del av kurset fokuserer vi på rammene for årets lønnsoppgjør, ulike lønnssystemer og forhandlingsteknikker ved lønnsoppgjøret i din bedrift.

Se hele programmet her

Målgruppe for kurset er ledere og personalansvarlige i alle NLF-bedrifter med ansatte, med og uten tariffavtale.

Start
31.05.2017 10:00
Hvor
NLFs lokaler i Oslo, St. Olavs gate 25, 4. etasje, møterom 5
Arrangør
NLF Arbeidsgiver
Meld deg på her
09
mai
Kurs

Frokostmøte om forslag til NTP - Årets viktigste samferdselsdebatt !

691_frokostseminar_NTP

Norsk Transportforum er en nyetablert forening med Norges Lastebileier-Forbund, TS-forum Norge og Norges Turbileierforbund som medlemmer. Norsk Transportforum skal være en arena for å diskutere viktige og relevante saker for norsk transportnæring på vei. Norsk Transportforum sine medlemmer representerer en stor bredde av bedrifter over hele landet, som sørger for at samfunnet fungerer i det daglige.

Norsk Transportforum inviterer til frokostmøte på Det Norske Teatret tirsdag 9. mai.

Regjeringens forslag til NTP 2018-2029, som ble lagt fram onsdag 5. april, med en ramme på over 1.000 mrd kr, er grunnlaget for årets viktigste samferdselsdebatt i Norge. Rammen er større enn hva transportetatene og Avinor foreslo i høy ramme i sitt Grunnlagsdokument for NTP 2018-2029. Men selv om rammen er større enn stor og viljen likedan, så gjenstår det å gjennomføre i samme stil.

Dette er noe av det vi tar opp i frokostmøtet 9. mai, som starter med enkel frokostservering fra kl 07:45 og fortsetter med politiske og faglige innlegg og debatt fra kl 08:15. Vi avrunder kl 09:50.

Statsråd Ketil Solvik-Olsen kommer og vil snakke om regjeringens planer og hvordan de skal gjennomføres. Opposisjonen er allerede skeptiske til gjennomføringsevnen, og dette vil de utdype – og kanskje fortelle hva de vil gjøre hvis de vinner valget. Vi vil også se på den fremlagte NTPen fra en ikke-politisk vinkel, og forsøke å finne ut om «alle får alt» eller om det er noen som må vente – eller ikke får – og hva det eventuelt har som konsekvens.

Vi setter også fokus på hva NTP har å si for varelevering og næringslivet i byene – særlig hva som skjer i Oslo. For å belyse dette kommer representant fra Oslo Handelsstands Forening og fra TS-forum Norge.

Frokosten avsluttes med noe godt til kaffen – posisjon og opposisjon møtes til duell om gode og mindre gode sider av forslaget til NTP.

Det endelige programmet sendes ut senere, men sett allerede nå av tiden til en NTP-frokost på Det Norske Teatret tirsdag 9.mai!

Seminaret er gratis, men på grunn av servering ber vi om din påmelding innen fredag 5. mai klokken 14

Ikke klar til å bestemme deg ennå? Legg inn en påminnelse i din kalender.

Start
09.05.2017 07:45
Hvor
Det Norske Teatret – Bikuben, Kristian IVs g. 8, 0164 OSLO
Arrangør
Norsk Transportforum
Meld deg på her