Aldri før har norsk transportnæring hatt et like stort behov for arbeidskraft. Samtidig blir det stadig enklere å oppfylle drømmen om å bli yrkessjåfør: I dag får man læreplassgaranti i hele Norge (fra skolestart høsten 2019), man får lånekassefinansiert utdanning om en ikke tar det i sammenheng med videregående skole, og ikke minst - du er så godt som garantert en trygg jobb i mange tiår fremover.

Samtidig utvides stadig landslinjene, som etter hvert vil kunne tilby høyere kapasitet enn i dag.

Tariff- og arbeidsgiverkonferansen er et av de mest populære kompetanserelaterte arrangementene gjennom NLF-året. Seniorrådgiver Olav G. Hermansen kan friste med et spennende program også i 2019. Foto: Stein Inge Stølen Tariff- og arbeidsgiverkonferansen er et av de mest populære kompetanserelaterte arrangementene gjennom NLF-året. Seniorrådgiver Olav G. Hermansen kan friste med et spennende program også i 2019. Foto: Stein Inge Stølen

Økt konkurranse om de beste sjåførene

Mens det gjøres en rekke tiltak for å skaffe flere sjåfører til næringen, øker samtidig konkurransen om å finne de beste sjåførene.

Under NLFs tariff- og arbeidsgiverkonferanse vil deltakerne få en grundig gjennomgang av utfordringene og mulighetene ved dette, samt lære nye triks for å spore opp og opprette dialog med sjåførene som potensielt kan løfte bedriften til et nytt nivå.

Tariff- og arbeidskonferansen er like stappfull hvert år. Husk å melde deg på tidlig for å være garantert plass! Collage: Stein Inge Stølen Tariff- og arbeidskonferansen er like stappfull hvert år. Husk å melde deg på tidlig for å være garantert plass! Collage: Stein Inge Stølen

Fullspekket program

I tillegg får man gode tips om hvordan en best kan få syke sjåfører tilbake i jobb, samt viktig informasjon om norsk økonomi og lønnsutviklingen både for sjåfører og for samfunnet generelt.

En blir også introdusert til NLFs nye lastebilindeks, samt blir oppdatert på aktuelle juridiske problemstillinger, og mye, mye mer.

For fullstendig program og påmelding, klikk her!