– Det er ikke effektivt med en stat som må kontrollere elementer som det private næringslivet bør kunne ta ansvar for selv. Dette synes jeg Fair Transport gjør på en veldig god måte, fortalte samferdselsminister Jon Georg Dale da han foretok den formelle åpningen av Fair Transport under Arendalsuka i dag.

Administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, mener Fair Transport er som en gavepakke for norske industribedrifter. Foto: Skjermdump fra NLFs direktesending Administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, mener Fair Transport er som en gavepakke for norske industribedrifter. Foto: Skjermdump fra NLFs direktesending

– Bidrar til å gjøre hverdagen enklere for industribedrifter

Han var ikke alene om å stille store forventninger til Fair Transport. Både Norsk Industri, Arbeidstilsynet, Statens vegvesens krimseksjon og Fellesforbundet kunne fortelle at de støtter opp under satsingen.

– Gratulerer til NLF. Her har dere bidratt til å gjøre hverdagen enklere for norske industribedrifter, fortalte Stein Lier-Hansen, direktør i Norsk Industri. Han anbefaler alle sine medlemsbedrifter å benytte seg av Fair Transport.

Les også: Nå går startskuddet for Fair Transport