- Det er svært gledelig at samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa nå ønsker en bred diskusjon om fremtidig finansiering av veiprosjekter. NLF fyller faktisk 75 år i dag, og dette var den beste bursdagsgave vi kunne få. Dette fordi manglende nytenking om finansiering var et av ankepunktene våre mot NTP, i tillegg til frykt for manglende plankapasitet og langtekkelige planprosesser, sier Per Madsen.

”Gave” til Kleppa
-Vi ønsker å markere jubileet vårt ved å gi en jubileumsgave til statsråd Magnhild Meltveit Kleppa, forteller adm. direktør i NLF, Olav Slaatsveen. Det blir en tur med lastebil over fjellet hjem til Hjelmeland, slik at hun sammen med et av NLFs medlemmer kan oppleve et lite utsnitt av hverdagen langs norske veier. Underveis får Samferdselsministeren god anledning til uformell samtale med ”vår mann bak rattet”, og vi er sikre på at hun får hyggelig og profesjonelt selskap.

Komforten i et av våre moderne, miljøeffektive og sikre vogntog er det ingen ting å si på. Setet er behagelig, og her er det ikke noe problem å strekke ut bena.

Siden sjåføren følger reglene for kjøre- og hviletid, blir det også mulighet til å gå ut og røre seg litt underveis. Og så sant vær- og trafikkforhold tillater det, garanterer vi at Samferdselsministeren skal reise effektivt fra dør til dør – ”just in time”!

-NLF har også tidligere kjørt samferdselspolitikere hjem fra jobb, og hver gang har vi fått tilbakemelding om at det både var nyttig, interessant og hyggelig. Brev med invitasjon er sendt til Samferdselsministerens kontor i dag, og vi håper på et positivt svar, sier adm. direktør i NLF, Olav Slaatsveen.

Kontaktperson i NLF:
Adm. direktør Olav Slaatsveen mobil 90 17 43 08
Forbundsleder Per Madsen mobil 91 32 67 00