Myndighetene må sikre at byggingen av den nest viktigste veien mellom Oslo og Stockholm blir bygd så fort som mulig. Geir A. Mo mener det er helt utrolig at en ny E18 gjennom Follo kan bli stanset av et politisk vedtak på kommunenivå. Dette vil bety mange års forsinkelse.

– Dette er en av de viktigste veiene mellom Oslo og Stockholm. Det er også en viktig forbindelse mellom Østfold og Oslo. Samferdsel er helhet og her har Statens vegvesen gjort en grundig nok jobb og utredning. Det er ikke tid for mer utredning nå, det må handles, fortsetter Mo.

Vegdirektør Terje Moe Gustavsen og Vegdirektoratet hadde et møte i går, tirsdag, med de lokale politikerne. Ut ifra hva man kunne lese på nettet i går kveld var det vilje til å se på vedtaket én gang til, raskt. Og det bør de, for dette må løses raskt.

– Det er greit å se at samferdselsminister Marit Arnstad i tirsdagens Aftenposten sier at hun er åpen for bruk av statlig reguleringsplan i denne saken. På det punktet har hun Norges Lastebileier-Forbund sin fulle støtte, avslutter Mo.