Det er alltid viktig og stort når NLF får nye medlemmer. Når det nye medlemmet i tillegg er en som tidligere har meldt seg ut, men som nå ser verdien av å være medlem igjen, er det en ekstra tillitserklæring. Knut Enger var medlem av NLF i 8 år, fra 1981 til 1989. Når han melder seg inn igjen i dag, teller bedriften 94 biler og 210 containerhengere. Av disse er 27 sidelastere, og dette gjør Enger til en av Europas største sidelasteoperatører.

Knut Enger ser frem til å bli med i NLF igjen.
– Det er så mange saker å ta fatt i, alt fra forskjellige bøtesatser til ulike konkurransevilkår og tyverier. Det er viktig å ta bakmennene, å ta de store. Å bøtelegge sjåfører hjelper ikke; blir man tatt som utlending tatt for grove overtredelser i Norge må kjøretøyet tas i arrest. Først da rammes riktig ledd, sier en engasjert Knut Enger.

Jonny Enger, nevøen til Knut Enger, eier Veitransport AS som også holder til i Ytre Enebakk. Selskapet meldte seg inn i NLF i august i år.
– Vi meldte oss inn fordi vi mener det er viktig å ha ett sterkt forbund, ikke mange mindre aktører, sier Johnny Enger. Vi trenger et forbund som er slagkraftig og synlig og kan tale bransjens sak, og nå ser det ut til at det er kommet inn en lederskikkelse som kan fronte NLF på en positiv og viktig måte, påpeker Enger.

– Vi er veldig fornøyde med å få med Knut Enger på laget igjen. At han velger å komme tilbake til NLF gir et signal om at forbundet utvikler oss i positiv retning, sier Geir A. Mo. Det er tyngde som teller, og da er det viktig at vi står sammen når de viktige kampene skal utkjempes.
– At også Jonny Enger og Veitransport AS har meldt seg inn i NLF ser vi på som en bekreftelse på at vi er på riktig vei. Det blir veldig spennende å jobbe sammen med disse to store medlemmene fremover.

Enger2.JPG
To blad Enger – Knut til venstre og Jonny til høyre – hilses velkommen til NLF av Geir A. Mo.
Foto: Kari Brun Ågotnes

NLF ønsker Enger Transport Enebakk og Veitransport AS velkommen inn i NLF!