Hvis du synes helikoptre er for små og du irriterer deg over at lastebilen ikke kommer til over alt, kan Black Knight Transformer (BKT) kan være noe for deg.

En "bastard"
Det amerikanske forsvaret har konstruert en «bastard» mellom en lastebil og et helikopter. Piloten er selvfølgelig byttet ut med en datamaskin som kan fly helt av seg selv, forteller nettstedet Sploid-gizmodo.

I fremtiden bør kompliserte og trange laste- og losseplasser og håpløse veier ikke være noe hinder. Tenk på det neste gang du står i kø eller sliter med å få gjort det du skal.

Krigsmaskin
BKT er den nyeste krigsdoningen i USAs voksende automatiserte arsenal. For bare et par uker siden viste de frem det fjernstyrte UH-60 Blackhawk-helikopteret, som amerikanerne håper skal kunne utføre flyveoppdrag på egen hånd, så fort teknologien strekker til.

SE FLERE KURIØSE «SKAPNINGER» HER.

Ikke vakker
Den nye hybriden vinner definitivt ikke noen skjønnhetspris med det første. Men med en flyvehastighet på rundt 250 kilometer i timen, i tillegg til relativt gode kjøreegenskaper, trenger den kanskje heller ikke se så pen ut heller. 

BKT er fortsatt tidlig i testfasen, og den første vellykkede testen av både kjøring og flyging på én tur ble gjennomført for to måneder siden.

SE VIDEO AV MONSTERET HER.