Messesenteret Exporama blir dermed arena 18-20 juni.

Innendørs
Utstillere som tidligere har hatt tilhold i to lange «små-blafrende» telt-rekker, flyttes inn i en stor og moderne messehall. Samtidig lover arrangørene hardvalset freseasfalt og drenert underlag til dem som skal stå ute.

Ikke dyrere
Messegeneral Bjørn Magnussen innrømmer at han er rimelig stolt over at arrangementet nå blir holdt på et profesjonelt messeanlegg.

– Det er topp fasiliteter og kortere avstander utstillerne i mellom, og uten at utstilleravgiften øker, lover han.

– Det er likevel litt vemodig å flytte fra den utrolige hyggelige og velvillige gjengen i Norsk Drag Racing Gardermoen som vi de siste årene har leid areal av, legger han til.

Tidligere har messa også vokst ut av Biri Travbane.

Stor konkurranse
Ifølge Magnussen tyder alle planer nå på at tredje helg i juni er langt bedre enn første helg i september slik det har vært.

– Vi måtte velge en periode hvor messeanlegget ikke har sitt største belegg for å klare å holde prisnivået nede. Samtidig er det mange utstillere har ønsket seg en annen tid på året blant annet fordi Dyrskun´ i Seljord hvert år, og Elmia annet hvert år kommer for tett på, forklarer han.

Vassendgutane og camp på moen
Den populære trailerparkeringen for publikummere – Truckers Camp – skal fortsatt være ved Gardermoen. Forskjellen blir at det vil ta et kvarter ekstra om bord på shuttlebussene mellom messearena og trailerparkering.

– Bussene vil gå mellom OSL og det nye messeområdet vil selvfølgelig gå non stop som tidligere. Nytt for 2015 i Truckers Camp er at vi byr på konsert med et av landets mest populære liveband; Vassendgutane, skryter han.

FORNØYDE: Daglig leder Rune Østby Hansen for Exporama og arrangementsansvarlig Bjørn Magnussen. FORNØYDE: Daglig leder Rune Østby Hansen for Exporama og arrangementsansvarlig Bjørn Magnussen.