40 013 besøkende ble ny rekord med en økning på hele 30 prosent i forhold til de to tidligere bestenoteringene. Så stor var tilstrømningen at NRK-radioprogram gjennom hele lørdagen ble avbrutt for å gi trafikkvarsel om stillestående køer i området rundt Varemessen på Lillestrøm.  

Synlige

Trekkplasteret på NLF-standen var først og fremst NLF-varebilen med kjøresimulator.

– Det var kø på NLF-standen fra åpningen på fredag til etter stengetid søndag, sier «simulatorsjef» Christoffer Olafsrud. Jeg var ikke ute av varebilen for annet enn helt nødvendige ærender.

NLF Varebil

Norges Lastebileier-Forbund øker interessen for forbundet og dermed også medlemsmassen ved å inkludere også den delen av transportsektoren som bruker varebiler. Satsingen vises ved å synliggjøre NLF med å være tilstede der det er mye mennesker. Varebilen er tydelig dekorert, mens innholdet i varerommet overrasker: En virkelig stor kjøresimulator, med sete, ratt og skjermer som omgir føreren. Dette gir en realistisk opplevelse av hvordan det er å kjøre lastebil, og det trekker «unger i alle aldre inn til NLF».

Simulatorkjøring

De unge gir klar beskjed til foreldrene om at de ønsker dette «spillet» hjemme – og det er faktisk fullt mulig. Det ble også kø av lastebilsjåfører, som konkurrerte om hvem som kjørte best.